Logo
Print this page

Απεργία στον Πανσερραϊκό!

Το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στον Πανσερραϊκό, είχε ως αποτέλεσμα να μην γίνει η προπόνηση της Παρασκευής (25/08). Για ρεπό μιλά η ΠΑΕ!

Η αναζήτηση ρευστού συνεχίζεται στον Πανσερραϊκό, όμως όπως δείχνουν τα πράγματα οι ενέργειες των ανθρώπων του να βρουν ένα ποσό για να καλύψουν τρέχουσες υποχρεώσεις, δεν έφεραν αποτέλεσμα. Και αυτό γιατί την Παρασκευή (25/08) αποφασίστηκε αποχή από την προπόνηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Σερρών, οι διοικούντες εξέφραζαν τη βεβαιότητά τους ότι τη Δευτέρα (28/08) θα προχωρήσει σε πληρωμές και την Τετάρτη (30/08) η αποστολή θα πήγαινε στον Βώλακα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ωστόσο, οι παλαιότεροι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να κάνουν άλλο υπομονή, αφού το τελευταίο διάστημα διαρκώς οι πληρωμές μετατίθενται και οι ίδιοι δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ. Έτσι, αποφασίστηκε αποχή από την προπόνηση, με την ΠΑΕ να επιδιώκει συνάντηση μαζί τους και το Σάββατο (26/08) να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους.

Όσο για τη θέση της διοίκησης; Ο νομικός σύμβουλος, Άκης Τρέντσιος δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών: «Έδωσα διήμερο ρεπό στους παίκτες»! 

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 25 Αύγουστος 2017 19:59
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr