Κανούλας με υπογραφή

Ο Σάκης Κανούλας ανακοινώθηκε από τον Πανσερραϊκό.

Η συμφωνία του Πανσερραϊκού με τον Σάκη Κανούλα ήταν γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες. Ο 24χρονος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, είχε ακολουθήσει την προετοιμασία των «λιονταριών» και την Τετάρτη (31/08) ανακοινώθηκε, με την ΠΑΕ να σχολιάζει ότι «μαζί με τους Μαφουτά, Γκατσέσα θα βάλουν μπελάδες σε πολλές αμυντικές γραμμές».

Ο Κανούλας (19/02/92) ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Επανομής και ακολούθησαν Άρης, ΟΦΗ, Τύρναβος, Καβάλα και Απόλλων Καλαμαριάς. Ο ύψους 1μ.89 επιθετικός έχει απολογισμό στη Super League 16 συμμετοχές και 1 γκολ, στη Football League 10 ματς, 1 γκολ και στη Γ' Εθνική 70 συμμετοχές και 20 τέρματα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μια υπογραφή που ήταν θέμα χρόνου έπεσε και τυπικά και έτσι ο Σάκης Κανούλας έγινε το τρίτο και,εκτός απροόπτου, τελευταίο μέλος της επιθετικής γραμμής του Πανσερραϊκού που μαζί με Μαφουτά και Γκατσέσα αλληλοσυμπληρώνουν στοιχεία και θα βάλουν μπελάδες σε πολλές αμυντικές γραμμές του πρωταθλήματος.

Αν και μόλις 24 χρονών ο υψηλόσωμος σέντερ φορ,που άνοιξε ήδη λογαριασμό για την ομάδα μας από το πρώτο φιλικό, είναι ήδη με ένα γεμάτο βιογραφικό που περιλαμβάνει τους Άρη, ΟΦΗ, Καβάλα, Τύρναβο και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς την χρονιά που μας πέρασε».

Last modified onΤετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep