Logo
Print this page

Με 25 στον Βώλακα

Ο Σάκης Κανούλας θα πάρει μέρος στην προετοιμασία του Πανσερραϊκού. Ενδιαφέρον για Χατζηδημητρίου.

Για τον Βώλακα της Δράμας αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (18/08) η αποστολή του Πανσερραϊκού. Σε αυτή βρίσκονται 25 ποδοσφαιριστές και, φυσικά, κάποιοι υπό δοκιμή. Συγκεκριμένα, εκτός των «παλιών» Μέλκα, Ιωαννίδη, Σιάκκα, Παπατζίκου, Καψάλη, Βοσκόπουλου, Ρούτση, Ανδρέου, Τσιμίκα και Τσομαχασβίλι, ο τεχνικός, Παναγιώτης Διλμπέρης θα έχει στη διάθεσή του και τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, Κτιστόπουλο, Τσελεπίδη, Παναγιωτίδη, τους νεοαποκτηθέντες Τσούτση, Τσουβαλτσίδη, τους ξένους Ντουμπρέ, Μαφουτά, Φουσού και τους Κασίμη, Μαυρίδη, Δάλα από την ομάδα Νέων.

Στο «μικροσκόπιο» του προπονητή των «λιονταριών», σύμφωνα με την ΕΡΑ Σερρών θα μπουν ακόμα ο Τάντιτς, ένας 19χρονος Βούλγαρος, ο Σάκης Κανούλας και ο Μανώλης Τσίλογλου. Ο 24χρονος επιθετικός, Κανούλας έπαιξε πέρυσι σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (12 συμμετοχές, 2 γκολ), Καβάλα (12/2), ενώ έχει φορέσει, επίσης, τη φανέλα των Τυρνάβου, ΟΦΗ, Άρη, Αναγέννησης Επανωμής. Ο 22χρονος, Τσίλογλου αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (27 αγώνες, 11 γκολ πέρυσι), ενώ έχει παίξει ακόμα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Οδυσσέα Κορδελιού και Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ενδιαφέρον, τέλος, υπάρχει για τον 21 ετών μέσο, Μιχάλη Χατζηδημητρίου. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει από τον Εθνικό Γαζώρου ο Διλμπέρης. Πέρυσι έπαιξε σε 6 ματς με την Καλλονή (3 πρωτάθλημα) και τα δύο προηγούμενα χρόνια φορούσε τη φανέλα της ομάδας των Σερρών.

Last modified onΠέμπτη, 18 Αύγουστος 2016 12:54
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr