«Κέρδισε ο πιο τυχερός»

Η βαθμολογία είναι δίκαιη σύμφωνα με τον προπονητή των Χανίων, Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε μετά την ήττα (3-2) από την Παναχαϊκή:

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Η δική μου ομάδα μπήκε στην αρχή καλύτερα, είχαμε δύο καλές στιγμές για να σκοράρουμε πρώτοι και στη στατική φάση σκόραρε η Παναχαϊκή. Σε όλη την διάρκεια είχαμε τον έλεγχο. Η πρώτη φορά που είμαι στην ομάδα και δεχόμαστε τρία γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Παρόλα αυτά τη στιγμή που ισοφαρίσαμε και το γρήγορο γκολ της Παναχαϊκής ήταν πολύ σημαντικό.

Θεωρώ ότι με τις αλλαγές βοηθήθηκε η ομάδα. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε κι άλλες φάσεις τις οποίες βγάλαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει, όπως και στο πέναλτι. Κέρδισε ο πιο τυχερός. Μας αφήνει μια πικρία και κοιτάμε το επόμενο.

Η ομάδα μας έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει για πρώτη φορά να δω το αμυντικό κομμάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν είχε δείξει ότι θα έχουμε τόσα προβλήματα».

Για την Παναχαϊκή:

«Ανέκαθεν ήταν καλή ομάδα, έχει παίκτες με προσωπικότητα, ποιότητα. Αξίζει να είναι ψηλά και το εύχομαι. Κοιτάω τη δική μου ομάδα».

Για την εξάδα:

«Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση. Υπάρχουν πολλές αλλαγές στη βαθμολογία. Θα παιχτεί ως το τέλος. Το πρωτάθλημα είναι δυνατό, έχει καλές ομάδες. Θα φανεί ποιος θα είναι στο τέλος. Τα συλλυπητήριά μου και για τον Φώτη τον οποίο γνώρισα από την πρώτη μου θητεία εδώ. Έναν αγνό φίλαθλο. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Αν είναι δίκαιη η βαθμολογία:

«Παίζουν πολλά ρόλο. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, προβλήματα που μπορεί να προκύψουν για την κάθε ομάδα. Είδαμε στον πρώτο γύρο τον Διαγόρα και τον Εργοτέλη να πηγαίνουν πολύ καλά. Τώρα έχουν μείνει λίγο πίσω. Κατά γενική ομολογία στο τέλος αποδίδεται δικαιοσύνη στον πίνακα. Είναι σκληρό να χάνεις στα τελευταία δευτερόλεπτα. Πρέπει να δούμε το επόμενο».

Last modified onΚυριακή, 11 Απρίλιος 2021 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep