«Να τα πάρουμε και τα τέσσερα»

Ο Βαγγέλης Ανδρέου μίλησε για την πορεία των Χανίων και για τον στόχο στα εναπομείναντα ματς.

Ο αμυντικός των Χανίων, Βαγγέλης Ανδρέου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ για το φετινό πρωτάθλημα, τα εναπομείναντα ματς και τα play off.

Για την πρωτόγνωρη φετινή κατάσταση:

«Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους, για παίκτες, προπονητές. Τα ματς είναι πολύ κοντά, η ξεκούραση είναι πολύ λίγη και γι’ αυτό έχουν πολλούς τραυματισμούς οι ομάδες. Από κούραση έρχονται οι μυϊκοί τραυματισμοί».

Για το αν οφείλεται το σερί των Χανίων στην άμυνα:

«Ο πρώτος γύρος δεν ήταν όπως θα θέλαμε να είναι. Είχαμε δυσκολία στο γκολ, αλλά δεχόμασταν και εύκολα γκολ. Στον δεύτερο γύρο η ομάδα άλλαξε και προπονητή και άλλαξε λίγο το πλάνο. Δουλέψαμε πάνω σε πράγματα, αμυντικά και επιθετικά, και αυτό βγαίνει απ’ όλη την ομάδα. Το “μηδέν” πίσω το κρατάει όλη η ομάδα, όχι μόνο οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας».

Για τη “μεταμόρφωση” με την αλλαγή προπονητή:

«Πέρσι κάναμε εξίσου εντυπωσιακή πορεία με τον κ. Βοσνιάδη… Αλλαξε (με τον νέο προπονητή) η ψυχολογία της ομάδας. Ο προπονητής μας πέρασε τα δικά του πράγματα, δουλέψαμε πάνω σε αυτά και αυτά βγαίνουν στο γήπεδο, γιατί έρχονται και τα αποτελέσματα».

Για τις απώλειες των ομάδων και τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Ολες οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές. Βλέπουμε ότι… γκελάρουν εύκολα οι ομάδες και από θέμα κούρασης και συνεχόμενων παιχνιδιών. Εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε και τα τέσσερα παιχνίδια, παιχνίδι – παιχνίδι βέβαια και να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το θέαμα και αν είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα (περισσότερα) γκολ:

«Δουλεύουμε πάνω σε αυτό καθημερινά και πιστεύω ότι θα αλλάξει αυτό και θα έρθουν πιο πολλά γκολ».

Για το αν κοιτάζουν και την κορυφή τα Χανιά:

«Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, τώρα έχουμε δύο ματς εκτός έδρας πολύ δύσκολα. Η Ιεράπετρα είναι μία πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε, έχει έναν πολύ καλό προπονητή και είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εχουμε τρία παιχνίδια εκτός και ένα εντός».

Για τα πλέι οφ και αν θεωρούν τα Χανιά σίγουρη την παρουσία τους σε αυτά:

«Παίζεις ένα ματς με κάθε ομάδα και εκεί δε χωράνε απώλειες. Παίζει τον ρόλο του σε τι θέση θα τερματίσεις στην κανονική περίοδο. Δε σκεφτόμαστε αυτό (την εξάδα), αλλά κάθε ματς να κερδίζουμε, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να είμαστε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Απόδοση: athlitiko.gr

Last modified onΔευτέρα, 05 Απρίλιος 2021 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep