«Να μικρύνουμε τη διαφορά»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξήγησε ποιος είναι ο στόχος των Χανίων μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στον Κόσμο των Σπορ για τα Χανιά και για την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Super League 2 από τότε που ανέλαβε την ομάδα.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Χανίων:
«Με το που λύθηκε η συνεργασία με την Παναχαϊκή υπήρξε το ενδιαφέρον των Χανίων, από ανθρώπους που τους ξέρω χρόνια στο ποδόσφαιρο. Αποφάσισα πολύ γρήγορα γιατί η Κρήτη είναι τόπος που αγαπώ πολύ. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ανέλαβα σε δύσκολη στιγμή την ομάδα. Έχουμε κάνει καλό βήμα, καλή πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές».

Τι προλάβατε να αλλάξατε;
«Η ομάδα έχει καλό ρόστερ. Ο προηγούμενος προπονητής είχε δουλέψει πολύ καλά. Σε αυτή την κατηγορία οι λεπτομέρειες σου δίνουν νίκες. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα ψυχολογικά και να βάλω κάποια κομμάτια που θεωρούσα πως θα βελτιώσουν το παιχνίδι της ομάδας. Οι παίκτες είναι καλοί δέκτες και μας έχουν ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα. Πρέπει να προσγειωθούμε αμέσως για να δούμε το επόμενο ματς».

Για τον στόχο των Χανίων:
«Ο πιο ρεαλιστικός στόχος είναι η είσοδος στην εξάδα. Είμαστε εκεί τώρα. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στην κανονική περίοδο θα παίξει ρόλο η τελική βαθμολογία για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στα play off. Θα κοιτάξουμε να μικρύνουμε τη διαφορά από τις άλλες ομάδες».

Για το πρόγραμμα:
«Η αλήθεια είναι ότι όλοι κοιτάζουν το πρόγραμμα, αλλά το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν έδρες όπως διαξάγεται αυτό το πρωτάθλημα. Όλα τα ματς είναι αμφίρροπα. Χρειάζεται συγκέντρωση. Βλέπουμε κουρασμένες ομάδες, δυστυχώς να υπάρχουν τραυματισμοί. Όποιες ομάδες έχουν βάθος και λιγότερες απώλειες με τραυματισμούς...».

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep