«Είναι κωμωδία και τρέλα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας του και στα μόλις δύο λεπτά καθυστερήσεων.

Μετά το 0-0 με την Παναχαϊκή στην Κρήτη, για την 9η αγωνιστική της Super League 2, ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, δήλωσε:

«Η νίκη είναι το πρώτο που επιδιώκουμε παντού. Πλέον δεν μας φτάνουν οι ισοπαλίες. Καιγόμαστε για νίκες. Μας δόθηκαν κάποιες φάσεις, δεν βάλαμε γκολ. Είχαμε απέναντι έναν καλό και έμπειρο αντίπαλο. Από το 20' μέχρι το 35' είχαμε καλό διάστημα. Προσπαθήσαμε να πλαιγιοκοπήσουμε, είχαμε την ευκαιρία με τον Κάσσο.

Στο δεύτερο μέρος ήταν μοιρασμένο το πρώτο 15λεπτο. Μετά μεταφέραμε το παιχνίδι στην πλευρά του αντιπάλου, χάθηκαν ευκαιρίες. Είναι σημαντικό όταν δίνονται οι ευκαιρίες, να βρίσκουμε τρόπο να σκοράρουμε και να είμαστε πιο απειλητικοί.

Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η δική μας παρουσία, αλλά αυτή η κωμωδία του να κρατηθούν δύο λεπτά καθυστερήσεων... Ενώ άλλα παιχνίδια λήγουν στο 98' και στο 100', σε εμάς να αφήνουν δύο λεπτά, είναι τρέλα. Έχουμε μάθει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Αποτελέσματα μπορούμε να πάρουμε παντού. Ο στόχος είναι οι βαθμοί, όχι ισοπαλίες».

- Σας ανησυχεί ότι η ομάδα δεν σκοράρει εύκολα;
"100%. Δεν κάνουμε το απλό, να τελειώσουμε τα παιχνίδια. Πρέπει και κάποια παιδιά, τα πρωτοκλασάτα, να επιστρέψουν στις καλές παρουσίες. Θα μας μένουν οι δικαιολογίες αν δεν σκοράρουμε. Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες. Να είμαστε περισσότερο απειλητικοί. Μας μένει η πικρία για τους βαθμούς που χάσαμε».

Last modified onΤετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2021 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep