Logo
Print this page

«Σύντομα... ψηλά»

Πώς υποδέχτηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης τη νίκη των Χανίων απέναντι στον ΟΦΙ.

Μετά τη νίκη (1-0) των Χανίων απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε:

«Οι νίκες είναι νίκες, είτε με 1-0, είτε με 3-0. Οι νίκες σ' αυτή την κατηγορία είναι μ' αυτό το σκορ. Περνούν οι ομάδες από μεγάλη κόπωση. Είναι πολύ σημαντικό όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες να βάζεις τα γκολ και να κερδίζεις.

Ξεκινήσαμε αρκετά καλά. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει. Δεν υπήρχαν τόσες πολλές φάσεις στο ξεκίνημα. Από ένα χρονικό διάστημα και μετά αρχίσαμε να πατάμε περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 60' παρότι είχαμε την κατοχή της μπάλας, δεν είχαμε φάσεις με εξαίρεση μια εκτέλεση του Διαμαντόπουλου. Με την είσοδο του Κάρλος, βγάλαμε τον Πλέγα γιατί θέλαμε να τον προστατεύσουμε λόγω κίτρινης.

Από το 60' ως το 75' κάναμε φάσεις, ήρθε το γκολ και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Μόνο σε ένα κόρνερ απειληθήκαμε. Έληξε το ματς νικηφόρα. Είναι πολύ σημαντικοί οι βαθμοί που θα φτιάξουν ψυχολογία, εμφάνιση, εικόνα.

Είμαστε σε μια κατηγορία που παίζεται ασταμάτητα, με παίκτες που προέρχονται από τεράστια αποχή. Όλες οι ομάδες είναι καταπονημένες. Το μαρτυρούν τα αποτελέσματα, το πόσα γκολ μπαίνουν. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες, να βρούμε βαθμούς και να έχουμε αναρρίχηση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Πολύ σύντομα θα γίνουμε η ομάδα που θα είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία και θα διεκδικεί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αποτελέσματα».

Last modified onΣάββατο, 13 Φεβρουάριος 2021 17:57
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr