«Ένα σώμα μπροστά ο Μπαστακός»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε ότι στα Χανιά δεν αρκούν οι ισοπαλίες, ενώ στάθηκε στο γκολ του Διαγόρα που ήταν αντικανονικό σύμφωνα με όσα είπε.

Μετά το 1-1 με τον Διαγόρα, ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Δώσαμε χώρο στο ξεκίνημα του αγώνα στον Διαγόρα, ώστε να παρασυρθεί και να βρούμε γκολ στην πλάτη της άμυνάς του με τους γρήγορους παίκτες που βάλαμε. Ενώ κλέψαμε μπάλες, δεν δώσαμε πάσες στον κατάλληλο χώρο για να φύγουμε στην πλάτη. Στόχος ήταν να πάμε έτσι.

Έχουμε δει τη φάση του γκολ του Διαγόρα, ο Μπαστακός που σκοράρει ήταν εκτός φάσης. Πριν χτυπηθεί η μπάλα ήταν ένα σώμα μπροστά. Από εκεί και μετά τρέχαμε να σώσουμε το αποτέλεσμα. Αλλάξαμε τον σχηματισμό, βάλαμε Μασένα, Σουντουρά, Δημητριάδη και Παναγιωτούδη, ήρθε βοήθεια. Ισοφαρίσαμε το παιχνίδι αλλά δεν μας έφτανε αυτό.

Επιδιώξαμε να φέρουμε τη μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου και δεν θέλαμε να σβήσουμε το ματς στο 1-1. Η ομάδα αντέδρασε μετά το τέρμα που δέχτηκε, δεν ήταν παθητική, είχε το πάνω χέρι του αγώνα. Δεν μας φτάνουν οι ισοπαλίες, αλλά είναι και το πώς μας αντιμετωπίσουν στα εκτός έδρας παιχνίδια, με τι ένταση και δύναμη οι αντίπαλοι.

Δεν πρέπει να ξαναχαθεί πόντος στην έδρα μας. Η εμπιστοσύνη δεν λείπει, θα βρούμε τρόπο να γίνουμε πιο ανθεκτικοί και πιο παραγωγικοί».

Last modified onΤετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep