«Μεταγραφές... ώθησης»

Φυσιολογικό το άγχος των Χανίων σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στη Δόξα Δράμας δήλωσε:

«Ένα αποτέλεσμα που μας έλειπε και βλέπουμε πόσο μας έχει αγχώσει. Οι εμφανίσεις μας και στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν για περισσότερους βαθμούς. Όταν δεν έρχονται είναι φυσιολογικό να κοιτάξεις να τους διαφυλάξεις. Είχαμε παραπάνω νευρικότητα από ό,τι έπρεπε.

Θα μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο όταν κλέβαμε μπάλες με ανοικτή την άμυνα του αντιπάλου να βγούμε σωστά στην επίθεση και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Μασένα. Ήταν φυσιολογικό από τη στιγμή που σε διακατέχει άγχος να κοιτάξεις να κλείσεις καλά τους χώρους και να μην κινδυνεύσεις.

Σίγουρα έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Τα νικηφόρα αποτελέσματα θα δώσουν κουράγιο και δύναμη για να έρθει και πιο καλή εικόνα και να έρθουν καλά αποτελέσματα. Είμαστε αισιόδοξοι. Είναι θέμα δύο, τριών αποτελεσμάτων για να αλλάξει όλη η μορφή μας. Υπάρχει μεγάλη θέληση στα παιδιά για να πετύχουν. Πολλές φορές όταν θες κάτι πολύ έρχονται πράγματα που αν δεν σε ευνοήσει μια κατάσταση, παρουσιάζεται το άγχος μετά.

Θα το ξεπεράσουμε, γιατί η ομάδα έχει την εμπειρία, την ικανότητα και την ποιότητα για να κάνει πράγματα. Παιχνίδι με παιχνίδι. Αρχικά βαθμοθηρία και όσο προχωράμε καλύτερες εμφανίσεις και καλύτερη αυτοπεποίθηση για την ομάδα μας».

Εν όψει του αγώνα με τα Τρίκαλα και πού αυτός θα κριθεί:

«Κάναμε τρεις αναγαστικές αλλαγές. Θα το έχουν και οι άλλες ομάδες, όχι μόνο εμείς. Με παιχνίδια Τετάρτη, Κυριακή είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν προβλήματα. Το βάθος του ρόστερ και όσο μπορούμε όταν μας δίνεται η δυνατότητα να μην πετάμε ευκαιρίες που μας αγχώνουν και μας κάνουν να τρέχουμε μέχρι το τέλος.

Θα μας δώσει ώθηση για το επόμενο παιχνίδι. Να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο και κάθε νικηφόρο αποτέλεσμα θα σου φτιάχνει την ψυχολογία και την εικόνα. Δεν μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις, πολύ λίγα πράγματα στην τακτική, προσπαθούμε ανάμεσα στα ματς να ξεκουράσουμε τους παίκτες.

Ζούμε κάτι πρωτόγνωρο. Δεν είναι φυσιολογικά τα πράγματα φέτος. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την ομάδα στα δύσκολα, γιατί αυτά που ζούμε τώρα δεν τα έχουμε ξαναζήσει. Είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες να προπονούνται και αυτά που δουλεύουμε να βγαίνουν στο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να το κάνουμε, άρα αποτελέσματα, καλύτερη ψυχολογία, ξεκούραση στις ενδιάμεσες προπονήσεις και να πάρουμε βαθμούς που θα μας οδηγήσουν πιο ψηλά».

Για τις μεταγραφές:

«Ό,τι κίνηση κάνουμε τώρα θα είναι για να δώσει ώθηση. Θα έρθουν έμπειροι παίκτες. Πρέπει να υπάρχουν λύσεις ανά πάσα στιγμή. Παίκτες που θα μπουν στο επόμενο παιχνίδι μέσα και θα κάνουν πράγματα για να δώσουν βοήθεια στην ομάδα και θα λύνουν προβλήματα στο ήδη κουρασμένο έμψυχο υλικό.

Και με τα παιδιά που θα έρθουν και με τα αποτελέσματα που θα πάρουμε, θα αλλάξει σύντομα και η εικόνα μας. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να αισθανόμαστε καλύτερα. Θα χρειαστεί να είσαι καλά ψυχολογικά και να υπάρχουν ψυχικά αποθέματα που θα σε οδηγούν σε καλά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΤετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2021 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep