«Ηρεμία... γρήγορα»

Οι αλλαγές δεν έδωσαν ώθηση στα Χανιά σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Μετά την ήττα (1-0) από τον Εργοτέλη ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε:

«Ενώ ξεκινήσαμε την 1η αγωνιστική πολύ καλά, «πετάξαμε» το δεύτερο παιχνίδι, ήρθε το παιχνίδι που θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Τρίτη αγωνιστική -τόσο νωρίς- να παίζουμε για ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε…

Μ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο απ’ ό,τι οι υπόλοιπες ομάδες σε αυτό το επίπεδο. Οργανώσαμε καλά το παιχνίδι, αμυνθήκαμε καλά, δεν δώσαμε δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του, περιμέναμε τις μία, δύο, τρεις φάσεις που μπορεί να γίνουν. Μέχρι το 65’ είχαμε 5 τελικές, με μία του αντιπάλου, ξαφνικά ήρθε το γκολ και από εκεί και μετά αποδιοργανωθήκαμε.

Ό,τι ήρθε απ’ έξω ήταν σα να μη μας έδωσε ώθηση και φτάσαμε σ’ ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς το οποίο μας απογοητεύει αυτή τη στιγμή, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι όλα πράγματα τα οποία μπορούμε να πάρουμε με μία φάση. Μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε πάρει. Μπορεί να μας δοθούν αργότερα. Πρέπει γρήγορα να μαζέψουμε την ομάδα γιατί είναι καλή η ομάδα…

Πρέπει γρήγορα να επαναφέρουμε και την ηρεμία μετά από τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε και να βρει η ομάδα τη συνέχεια για ν’ αρχίσει να περπατά γιατί πραγματικά έχει δυνατότητες. Μας προβλημάτισε η εικόνα μετά το 65’ όπου βγάλαμε νευρικότητα και δεν μπορούσαμε να πάμε φυσιολογικά και όπως είχαμε προγραμματίσει προς την εστία.

Ελπίζουμε ότι στα επόμενα παιχνίδια και αυτό το θέμα θα λήξουμε, κυρίως για το θέμα του αν στραβώνει κάτι μέσα στο παιχνίδι να μην πανικοβαλλόμαστε. Δεν δικαιολογείται αυτό, γιατί είμαστε μια έμπειρη ομάδα, οι παίκτες έχουν παίξει τόσα παιχνίδια, δεν μπορείς να αποσυντονίζεσαι τόσο εύκολα… Αυτό είναι αρχικά το πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε και από ‘κει και μετά θα έρθουν και τα γκολ και οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα.

Μέχρι στιγμής, ό,τι γίνεται πίσω το πληρώνουμε. Έχουμε χάσει 4 βαθμούς από δύο στατικές φάσεις, ενώ είμαστε όλη η ομάδα πίσω κατορθώνουμε να δεχτούμε γκολ. Είναι πράγματα τα οποία πρέπει να τα λύσουμε, λίγο η συγκέντρωσή μας, η αυτοπεποίθησή μας, γρήγορα να τα λύσουμε και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε καλά αποτελέσματα γιατί πραγματικά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και να τα πετύχει και σερί».

Για τον αγώνα στην στην Ξάνθη:

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Το είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα όπου πήγαμε σε μία ομάδα η οποία έπαιξε με το δικό της τρόπο στο γήπεδο της. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη, καταφέραμε να πάρουμε μόνο ένα βαθμό ενώ δικαιούμασταν περισσότερους. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και παίζοντας οι ομάδες Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή δημιουργούνται σίγουρα κι άλλα προβλήματα. Προβλήματα με κόπωση παικτών, κάποιοι ποδοσφαιριστές μετά το 60’ είναι φυσιολογικό, το ένα μετά το άλλο παιχνίδι, να έχουν κόπωση.

Προσπαθούμε ό,τι έρχεται απ’ έξω να μας δώσει την ώθηση γιατί το έχουμε πολύ ανάγκη. Είναι φρέσκα πόδια και εκεί δεν πρέπει να χάνουμε την χημεία μας και την συνοχή μας. Το ζήτημα είναι να παρουσιάζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή έχουμε παρουσιάσει δύο φορές, συνεχόμενες το συγκεκριμένο πρόβλημα, δηλαδή μετά το 60’ που αλλάζουμε την ομάδα λόγω κόπωσης για κάποια παιδιά, ήρθαν τα φρέσκα πόδια απ’ έξω αλλά η ομάδα δείχνει σα να αποπροσανατολίζεται. Πρέπει να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα περνούν οι παίκτες μέσα και να μη χάνεται η συνοχή και η χημεία της ομάδας».

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιανουάριος 2021 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep