«Αν στραβώσει κάτι, να τρελαθούμε όλοι;»

Εκνευρισμένος ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το 1-1 των Χανίων με τον Καραϊσκάκη, έκανε λόγο για ανεξήγητο άγχος.

Τα Χανιά έμειναν στο 1-1 με τον Λεβαδειακό και μετά τη λήξη του ματς για την 3η αγωνιστική της Super League 2, ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης, Αλέκος Βοσνιάδης, δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ούτε το πέναλτι έπρεπε να δώσουμε, ούτε να πετάξουμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Έγινε το πέναλτι, είχαμε άλλα 90 λεπτά να φέρουμε το αποτέλεσμα εκεί που θέλουμε. Ισοφαρίσαμε έχοντας χάσει νωρίτερα τόσες ευκαιρίες, ακολούθως χρειαζόταν ψυχραιμία. Έχουμε πετάξει δέκα στατικές φάσεις στο πρώτο και δέκα στο δεύτερο. Κακά χτυπήματα, ένα άγχος ανεξήγητο. Τα παιχνίδια θα έρχονται θετικά, αλλά θα υπάρχουν και άλλα αρνητικά, στα οποία πρέπει να αντιδράμε.

Αν στραβώσει κάτι, δεν πρέπει να τρελαθούμε όλοι. Κατά τα άλλα πολλές καθυστερήσεις, δώσαμε μάχη να μη φύγει το μυαλό των παικτών από όσα έγιναν εδώ, τι να κάνουμε; Θα παίξουμε και με αυτά. Ομάδες με στόχους πρέπει να είναι προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν και αυτές τις καταστάσεις. Δεν φταίει κανείς άλλος, ο αντίπαλος έκανε τη δουλειά του. Εμείς έπρεπε να ήμασταν ψύχραιμοι και ουσιαστικοί. Μην πετάμε βαθμούς που βάσει εικόνας δικαιούμαστε. Θα μας έρθουν πιο εύκολα τα γκολ».

Last modified onΚυριακή, 24 Ιανουάριος 2021 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep