Logo
Print this page

«Χάθηκε τεράστια ευκαιρία»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε πως τα Χανιά θα μπορούσαν να νικήσουν τον Λεβαδειακό, αν ο Βρεττός ήταν πιο ψύχραιμος στο φινάλε.

Ευχαριστημένος ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το 1-1 των Χανίων απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο προπονητής της ομάδας της Κρήτης ανέφερε:

«Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που θα διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Το πρώτο 15λεπτο ήταν μοιρασμένο. Για ένα χρονικό διάστημα είχαμε κάποιο πρόβλημα, αλλά αμέσως μετά αντιδράσαμε. Πετύχαμε το γκολ, είχαμε το χαμένο πέναλτι, το οποίο αν βάζαμε, θα προκαλούσαμε πρόβλημα στον αντίπαλο.

Στο β' ημίχρονο για δέκα λεπτά ελέγξαμε το ματς, μετά το 70' προσπάθησε να απειλήσει ο αντίπαλος. Εκεί που πιστεύαμε ότι ελέγχαμε το παιχνίδι, ήρθε μια στατική φάση, χάσαμε τον παίκτη και ήρθε η ισοφάριση. Στο τέλος αν ο Βρεττός ήταν πιο ψύχραιμος, βιάστηκε να εκτελέσει και χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία. Είμαι ευχαριστημένος, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Μπορούμε να πάρουμε παντού αποτελέσματα. Στόχος ήταν να έρθουμε εδώ και να νικήσουμε. Πήραμε τον βαθμό και συνεχίζουμε».

Last modified onΤετάρτη, 20 Ιανουάριος 2021 17:58
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr