«Πρόβλημα ότι δεν παίξαμε»

Τι δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης για την πρεμιέρα των Χανίων στη Λιβαδειά.

Στο γήπεδο που ολοκλήρωσαν τις περσινές τους υποχρεώσεις θα κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη (20/01, 15.30 ΕΡΤ3) τα Χανιά. Ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης σε δήλωσή του στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει ούτε ματς στα πόδια της και ανέφερε:

«Εδώ τελειώσαμε, εδώ ξαναρχίζουμε! Να ευχηθούμε να έχουμε μια καλή χρονιά και να πετύχουμε στο τέλος τους στόχους μας. Να έχουν υγεία οι ποδοσφαιριστές και να μην έχουμε προβλήματα σε αυτή τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, των τεσσάρων και κάτι μηνών, να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε αναβολές ή άλλα θέματα.

Ξεκινάμε απέναντι σε έναν από τους διεκδικητές στην έδρα του, είναι πρόβλημα το ότι δεν παίξαμε την πρώτη αγωνιστική, γιατί ο αντίπαλος έχει μπει σε επίσημα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε αυτό να μη φανεί στο γήπεδο, είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα, γνωρίζοντας και τη δυναμική του αντιπάλου. Μία ομάδα η οποία ξεκάθαρα έχει στόχο και αυτή την άνοδο, με ίδιο προπονητή, με μεγάλο μέρος του περσινού κορμού της και η οποία ενισχύθηκε και αυτή ποιοτικά.

Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να είμαστε η ομάδα η οποία θα πάρει αυτό που έχει θέσει σαν στόχο από το παιχνίδι. Με το καλό να αρχίσουμε και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Last modified onΤρίτη, 19 Ιανουάριος 2021 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep