Διαμαντόπουλος: «Πρόωρος τελικός»

Ο φορ των Χανίων Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε για το ματς με τον Λεβαδειακό και το... κοκαλάκι της νυχτερίδας που έχει ο Παύλος Μυροφορίδης.

Την έκπληξη θέλει να κάνει η ομάδα των Χανίων φέτος όπως δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Ο έμπειρος επιθετικός σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και είπε αρχικά για τα φαβορί στη Super League 2:

«Βάση του υλικού και της προσπάθειας που έχει γίνει στην Ξάνθη, με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, έμπειρους και με ένα τεράστιο μπάτζετ που αγγίζει τα επίπεδα Α' Εθνικής, έχει τον πρώτο λόγο. Η Λιβαδειά είναι έμπειρη με μπαρουτοκαπνισμένους παράγοντες που ξέρουν πολύ καλά πώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο στη Β' Εθνική, αλλά κι εμείς είμαστε μία πολύ καλή ομάδα που ενισχύθηκε πολύ το καλοκαίρι. Έκανε πέρυσι μία πορεία πρωταθλητισμού και θέλουμε να κάνουμε φέτος την έκπληξη».

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης:

«Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι πρόωρος τελικός. Συνήθως είναι ένας μαραθώνιος το πρωτάθλημα, αλλά φέτος είναι σπριντ. Ματς που περνάει δεν γυρνάει και πρέπει να παίρνεις ό,τι καλύτερο μπορείς από κάθε παιχνίδι».

Τι απαιτείται στη Super League 2:

«Ένα μείγμα είναι καλό. Έμπειρων ποδοσφαιριστών με ποδοσφαιριστές καλά γυμνασμένους, διψασμένους για διάκριση. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας. Αν έχεις μόνο το ένα ή μόνο το άλλο δεν μπορεί να σου βγει».

Αν νιώθει πίεση ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης:

«Σα λιοντάρι στο κλουβί είναι. Είχε την αποχή δύο χρόνια, είχε και την αποχή λόγω κορονοϊού. Ανυπομονεί κι αυτός να ξεκινήσει επιτέλους. Του έχει λείψει πολύ. Ελπίζω να μας δώσει το κοκαλάκι της νυχτερίδας που έχει, να μας βοηθήσει».

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιανουάριος 2021 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep