Νέο συμβόλαιο για τον Μπερντίο

Νέο επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας 2,5 χρόνων, υπέγραψε με την ΠΑΕ Χανιά ο Μάρκος Μπερντίος.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Μάρκος Μπερντίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τα Χανιά και μετά από λίγους μήνες παραχωρήθηκε στον Πανακρωτηριακό, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Επέστρεψε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι ακολουθώντας από την αρχή την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος. Τώρα υπέγραψε νέο επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας 2,5 χρόνων.

Είναι γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 2001 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από νεαρή ηλικία στην Ακαδημία του Κισσαμικού. Αφού αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας τελικά το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Χανιά το καλοκαίρι του 2019.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά θα συνεργαστώ με την ομάδα των Χανίων, θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και που πιστεύουν σε εμένα. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με τους στόχους της για αυτήν τη σεζόν και μέσα από αυτό θα κοιτάξω να βελτιωθώ και εγώ σαν ποδοσφαιριστής. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς προβλήματα και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Last modified onΤετάρτη, 13 Ιανουάριος 2021 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep