Logo
Print this page

«Δημιουργούμε υποτακτικούς»

Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε για θέατρο του παραλόγου στη Super League 2.

Για όρια που έχουν ξεπεραστεί μίλησε ο Παύλος Μυροφορίδης. Ο τεχνικός διευθυντής των Χανίων φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και ανέφερε για την αγωνιστική απραξία στη Super League 2:

«Αυτό που γίνεται ξεπερνά τα όρια. Έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου, ας μην παίξουμε ποτέ. Ζήτησαν κάποια πράγματα, τα τηρούμε. Δεν γίνεται η άλλη πλευρά να μην τα τηρεί. Έχει μείνει 10 μήνες αυτή η κατάσταση. Πρέπει να σταματήσει το κρυφτό. Σίγουρα οι λοιμωξιολόγοι ξέρουν τη δουλειά τους, αλλά είναι πιο αντρικό να πεις «τότε θα παίξετε» ή «δε θα παίξετε ποτέ». Ζούμε σε θέατρο του παραλόγου. Στα σούπερ μάρκετ ο κόσμος είναι ο ένας πάνω στον άλλο, δεν ξέρεις ποιος έχει κάνει τεστ. Εμείς κάνουμε τεστ κάθε βδομάδα, μας έχουν ελεγμένους από παντού».

Για ποιον λόγο εκτιμά ότι συμβαίνει αυτό:

«Ποιος ξέρει; Κάνω υπομονή 2-3 μέρες και μετά θα πω πιο χοντρά πράγματα. Κάποτε πρέπει όλοι να αντιλαμβάνονται πού είναι τα όρια. Αν δεν τα τηρούσαμε δε θα μπορούσαμε να πούμε κάτι, δε θα μιλούσαμε. Είναι 30 οργανισμοί με τεστ. Είναι η Super League 2, η Football League, η Γ’ Εθνική. Σταμάτησαν ακαδημίες, οκ έχουν δίκιο είναι δύσκολο να ελεγχθούν τόσα παιδιά. Αλλά έτσι δε θα αγαπήσουν τον αθλητισμό, θα είναι όλη μέρα στα tablet. Δημιουργούμε υποτακτικούς, με εξοργίζει αυτό».

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιανουάριος 2021 21:02
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr