«Συνέλθετε λίγο»

Ξέσπασμα του Παύλο Μυροφορίδη για όσα - δεν- συμβαίνουν στη Super League 2.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Χανιά, Παύλος Μυροφορίδης, ξέσπασε με video που ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook, για την κατάσταση που διαδραματίζεται στη Super League 2. Μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί να μιλήσω ξανά για να πω τα αυτονόητα. Αυτό που ζούμε μου θυμίζει ένα παραμυθάκι που δεν έχει δράκο. Ένα μήνα σχεδόν μας βάλατε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 να επαναλειτουργήσουμε, να μπούμε σε διαδικασία μοριακού τεστ. Τα τεστ γίνονται γιατί πάνε κατευθείαν σε Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και διοργανώτρια. Έλεγχος υπάρχει, τα τεστ γίνονται σε κέντρα υπαρκτά, δε μπορεί κάποιος να κάνει νοθείες. Από την πλευρά μας, εμείς τηρήσαμε τα πάντα. Αυτό που επιχειρείται τις τελευταίες μέρες είναι για να γελάς, ή δυστυχώς να κλαις. Φτάσαμε σε μια κατάσταση που αρχίσαμε τα ίδια, πάλι από το μηδέν. Παίζουμε, δεν παίζουμε. Θα μπείτε στο Κύπελλο και θα περιμένετε 10 μέρες, δεν θα μπείτε.

Συνέλθετε λίγο, ελάτε στα συγκαλά σας. Αυτό που κάνετε είναι αληθινή ντροπή. Να αναλογιστείτε ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική ευθύνη, πολιτική παρέμβαση για να παίξουμε. Τι φοβάστε; Κυβερνούν οι λοιμωξιολόγοι ή οι πολιτικοί; Παίζει η Σούπερ Λιγκ 1 και δεν παίζει η Σούπερ Λιγκ 2, ενώ τηρείται το πρωτόκολλο και τα πάντα. Ανοίγουν τα σχολεία με rapid test, ενώ εμείς κάνουμε μοριακό τεστ και δε παίζουμε. Ηρεμήστε λίγο, ελάτε λίγο στα συγκαλά σας, φτάνει.

Αηδία έχει καταντήσει το έργο. Αλήθεια, που θα οδηγηθεί η κατάσταση. Βγείτε και πείτε ξεκάθαρα, δε θα παίξετε ποτέ. Έτσι γουστάρουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας λόμπι. Θέλουμε τις 14 ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 να μη τις πειράξουμε, να μη πέσει καμία. Μη τυραννιέστε, μην περιμένετε, μην ελπίζετε. Μιλήστε ξεκάθαρα, αυτό που κάνετε είναι έγκλημα.

Φτάνει με τα εγκλήματα. Ηρεμήστε και δείτε το πρόβλημα όπως πρέπει. Ο,τι ζητήσατε, γίνεται. Φτάνει. Ήρθε η ώρα να παίξουμε νομίζω».

Media

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιανουάριος 2021 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep