«Αρκετές εμβόλιμες, θα λήξει κανονικά»

Ο Αντώνης Ροκάκης μίλησε για την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων και έκανε λόγο για ανταγωνιστική Super League 2.

Το αφεντικό των Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, προέβλεψε πως η φετινή Super League 2 θα είναι ανταγωνιστική. Μιλώντας στα “Χανιώτικα νέα” ανέφερε:

«Αν και έχουμε χάσει δύο μήνες αγωνιστικά, έστω και αργά είναι θετικό ότι έγινε η αρχή με τις ομαδικές προπονήσεις που σημαίνουν και την αγωνιστική πρεμιέρα μετά από 3 εβδομάδες. Αν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς λειτουργήσουν όπως πρέπει και όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις θεωρώ ότι θα ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και θα είναι και αρκετά ανταγωνιστικό».

Από εκεί και πέρα, ο Αντώνης Ροκάκης δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν είναι αλήθεια πως η προσφορά της Cosmote προς την ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος είναι μεγαλύτερη αν λάβουν μέρος ομάδες μονάχα της πρώτης κατηγορίας και σχολίασε:
«Ισα ίσα που το εναλλακτικό σχέδιο με την παρουσία και των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 στο φετινό θεσμό του Κυπέλλου ήταν κλειδί για να ξεκινήσουν άμεσα οι ομαδικές προπονήσεις μας και πιστεύω ότι έτσι θα είναι και πολύ γεμάτες οι αγωνιστικές μέρες με αγώνες σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Διότι θα πρέπει να καλυφθεί και ο χαμένος χρόνος οπότε θα χρειαστούν αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές και έτσι θα έχουμε μία πολύ γεμάτη αγωνιστική σεζόν φέτος».

Last modified onΤετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2020 23:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep