«Ποτέ δεν ήρθε να μου πει ποιος θα παίξει»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τον Αντώνη Ροκάκη και τον Παύλο Μυροφορίδη, ενώ εκτόξευσε αιχμές κατά του Βασίλη Αμανατίδη.

Ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στον Q Χανιά Sportfm 102,7 για την επιστροφή των ομάδων της SL2 στις ομαδικές προπονήσεις και αφού ανέφερε πως «επιτέλους χαμογελάμε», σημείωσε ότι «με την διακοπή των πρωταθλημάτων χάνονται φουρνιές ποδοσφαιριστών. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν προβλήματα αλλά θα προσαρμοστούμε». Πάντως τόνισε ότι «θα είναι καλύτερο το φετινό πρωτάθλημα, είναι σημαντικό πως όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές».

Για τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Ροκάκη:
«Δυόμιση χρόνια δεν ήρθε ποτέ να μου πει ποιος θα παίξει ή γιατί δεν έπαιξε κάποιος. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι συνεργάτες του ο κ. Ξηρουχάκης, ο κ. Τουλουπάκης, ο Λευτέρης ο Μπουζάκης οι οποίοι φροντίζουν να μας κάνουν εύκολη την καθημερινότητα και να λύνουν ότι θέμα προκύπτει».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη:
«Είναι ενίσχυση για την ομάδα, συνεννοούμαστε με τα μάτια, υπάρχει σεβασμός και ο καθένας ξέρει τα όρια του».

Για τον Βασίλη Αμανατίδη:
«Είναι καλός στην αοριστολογία… Την λέξη τεχνογνωσία δεν την πετάς έτσι εύκολα. Τον Φεβρουάριο μιλήσαμε του είπα τι μου άρεσε και τι δεν μου άρεσε όταν ήταν στον Πλατανιά. Εγώ είπα πολύ ευχαρίστως να συνεργαστούμε αλλά υπάρχει μια “κόκκινη γραμμή” που δεν την ξεπεράσεις ποτέ. Ξεπεράστηκε, έδειξε ποιος έμεινε εδώ και ποιος πήγε παρακάτω. Εγώ τον Αμανατίδη τον γνώρισα το 2013-14 και ήταν μάνατζερ παικτών. Θέμα τεχνογνωσίας δεν υπάρχει, το team μου είναι από τα κορυφαία και το λέω ξεκάθαρα σε θέματα ανάλυσης, ηλεκτρονικών μέσων ακόμα και drone χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Επίσης και διαδραστικές κάμερες οι οποίες μάλιστα ανήκουν στο επιτελείο μας. Παράλληλα gps και παρακολούθηση της πορείας των παικτών έτσι ώστε να αποφύγουμε τραυματισμούς. – Δεν μπορείς να λες ότι είναι καταξιωμένος προπονητής ο Βοσνιάδης και από την άλλη…

Στο team υπάρχουν δυο προπονητές με uefa prο και ασχολούνται όλη την μέρα με ανάλυση αντιπάλων με την ομάδα γενικότερα θέμα τεχνογνωσίας απλά δεν υπάρχει. Για το θέμα με τις ακαδημίες αν δεν ξέρει καλό είναι να ρωτήσει. Με τον συνεργάτη μου τον Ηλία τον Παπαθανασίου εχουμε 300 παιδάκια σε δυο ακαδημίες μια στην Ανατολική Αττική (Αχιλλέας Τριανδρίας) και το Full Training στα Διαβατά. Θα μπορούσε να βρει έναν καλύτερο τρόπο να πει γιατί δεν ήθελε να συνεργαστούμε. Εμείς ξέρουμε από ακαδημίες και με την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον Γιώργο Αμανατίδη, τον Βασίλη Παπαδάκη, τον Νεκτάριο που τρέχει παντού αλλά και τον υπεύθυνο τον Ξηρουχάκη έχουμε μια αγαστή συνεργασία. Ήδη πέρυσι παρακολουθούσαμε τις ακαδημίες και απο φέτος θα κάνουμε προπόνηση και στην ELITE της Κ19. Τον προπονητή που λέει ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί του έκανε πρόταση όταν ήταν στην Δράμα».

Γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Βασίλη Αμανατίδη:
«Θέλει ανθρώπους να του λένε ναι, δεν μπορεί να συνεργαστεί με προπονητή που έχει ισχυρή προσωπικότητα και έχει “κόκκινες” γραμμές, όταν αντιλήφθηκε λοιπόν από την πρώτη συζήτηση με ποιον έχει να κάνει τότε πήγαμε σε άλλα πράγματα. Ώρα του καλή και να βρει τους προπονητές με τους οποίους μπορεί να συνεργαστεί….. Να βρει τον δρόμο του και να έχουν βαθιές ρίζες τα δέντρα του».

Media

Last modified onΤετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2020 00:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep