«Να κλείσει και η Super League»

Τα Χανιά και ο Εργοτέλης τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο σύμφωνα με τον Παύλο Μυροφορίδη.

Για απαξίωση του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου μίλησε ο Παύλος Μυροφορίδης με αφορμή την απαγόρευση των λοιμωξιολόγων για έναρξη της Super League 2. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ανέφερε:

Για το μήνυμά του στα social media:

«Δεν ήθελα ούτε να ξεσπάσω, ούτε τίποτα. Είναι κάποιες στιγμές που κάνεις τον βλάκα, αλλά δεν είσαι. Πρέπει να δείχνεις ότι δεν είσαι. Εντάξει, κάντε αυτό που θέλετε, αλλά το ότι δεν μιλάει κανείς δεν λέει κάτι. Η Super League αλλά και οι Super League 2, Football League παρασύρουν τις τοπικές κοινωνίες, παρασύρουν τα πάντα».

Για ποιο λόγο δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα:

«Πρέπει να είμαστε δίκαιοι, χθες με πήραν το βράδυ τηλέφωνο και μου είπαν κάποια πράγματα για τα πρωτόκολλα, πρέπει να ξέρουμε τι λέμε. Η δική μου η ομάδα το τηρεί και ο Εργοτέλης ξέρω ότι το τηρεί. Η Super League βγάζει κρούσματα και ζει με αυτά. Τα κρούσματα της ΑΕΚ θα τα βγάλουν και άλλοι, είναι σίγουρο αυτό. Οι μικρομεσαίες ομάδες πρέπει να απαιτήσουν περισσότερα, ώστε να δουν ένα διαφορετικό πρωτάθλημα.

Επίσης δεν ξέρουμε αν οι ομάδες τηρούν τα πρωτόκολλα. Πρέπει να γίνει έλεγχος, εφόσον τα ελέγχουν γιατί βγάζουμε και άλλα κρούσματα; Όπως βγάζουν στην μεγάλη κατηγορία θα βγάλουμε και εμείς. Δεν θέλουν μπελά στο κεφάλι τους. Απαξιώνουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, τα απαξιώνουν όλα. Άμα δεν μπορεί να παίξει η δεύτερη κατηγορία να κλείσει και η πρώτη».

Για τα έσοδα των ομάδων:

«Η κατηγορία δεν έχει έσοδα γενικά. Το ότι παίρνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ δεν λέει κάτι. Πώς θα εξελίξουμε το προϊόν; Βολεύονται όλοι σε μια κατάσταση και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Ξεχνάνε γρήρορα οι πάντες, δεν κοιτάνε να διορθώσουν την πραγματικότητα».

Last modified onΠέμπτη, 12 Νοέμβριος 2020 14:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep