«Δεν είμαστε δημόσιος κίνδυνος»

Ο τεχνικός διευθυντής των Χανίων, Παύλος Μυροφορίδης αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα σε Super League 2, Football League.

Την άποψη ότι πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει αν τα πρωταθλήματα της Β', Γ' Εθνικής ξεκινήσουν ή όχι εξέφρασε ο Παύλος Μυροφορίδης. Με ανάρτησή του στα social media ο τεχνικός διευθυντής των Χανίων σημείωσε ότι«καταντά αστείο όλο αυτό που γίνεται και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δυστυχώς το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα υπάρχει μόνο στην πρώτη κατηγορία. Παρότι είναι επαγγελματικές και οι δυο παρακάτω κατηγορίες. Σε όλο τον πλανήτη, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να λειτουργεί και να παίζεται. Με όλα τα μέτρα τα προβλεπόμενα, με τα τεστ που πρέπει να γίνονται στους παίκτες. Αυτοί λειτουργούν και σέβονται τον επαγγελματία. Του λένε κάνε τη δουλειά σου, αφού δεν είσαι δημόσιος κίνδυνος.

Δημόσιοι κίνδυνοι δε θα είμαστε, δε θα είναι οι ομάδες που μπορούν να τηρούν τα πρωτόκολλα. Στην Ελλάδα είναι άγνωστη λέξη ο σεβασμός στον επαγγελματία. Η αλήθεια είναι ότι δε βλέπετε τις άλλες κατηγορίες. Κάποια στιγμή να σταματήσουμε να παίζουμε κρυφτό και όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δε γίνεται να περιμένουμε μια ανακοίνωση και αυτή να μην έρχεται ποτέ. Καταντά αστείο όλο αυτό που γίνεται.

Θα ήταν πιο φρόνιμο να βγει κάποιος να πει, θα παίξετε τότε. Μην περιμένετε, μη βασανίζεστε. Δε ξέρω ποιος ή ποιοι παίρνουν αυτές τις αποφάσεις. Είναι αμαρτία να υπάρχει τέτοια ασέβεια σε δυο επαγγελματικές κατηγορίες, με 90%  Έλληνες παίκτες, ενώ στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία έχει 70% ξένους παίκτες.

Θέλουμε να τηρούμε το πρωτόκολλο, για την υγεία μας και των οικογενειών μας. Είναι σημαντικό συναίσθημα η χαρά του ποδοσφαίρου για έναν άνθρωπο κλεισμένο στο σπίτι του σε περίοδο καραντίνας, ακόμα και από την τηλεόραση, χωρίς να έρχεται στο γήπεδο. Μια σημαντική παρέα. Σκεφτείτε ότι θα κάνετε καλό. Δεν βλέπω να σκέφτεστε με βάση το καλό, αλλά σκέφτεστε με δεδομένα. Έτσι δεν δημιουργείτε συναίσθημα».

Media

Last modified onΤρίτη, 10 Νοέμβριος 2020 11:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep