«Θα διεκδικήσουμε άνοδο»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης υποστήριξε ότι τα Χανιά θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Ο τεχνικός των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στο athlitiko για το πρωτάθλημα που όπως φαίνεται θα ξεκνήσει το Σαββατοκύριακο. Ο Μακεδόνας προπονητής ανέφερε:

«Σαν ομάδα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Πιστεύω ότι η ομάδα θα ξεκινήσει με το καλό, θέλουμε το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή παρουσία σε ένα πρωτάθλημα που γίνεται σε δύσκολους καιρούς. Βλέπουμε όλοι πώς εξελίσσονται τα πράγματα.

Ας ευχηθούμε να μην έχουμε ξανά αναβολές και να πάει το πρωτάθλημα σερί μέχρι το τέλος. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Να ευχηθούμε υγεία σε όλους τους αθλητές και σε όλο τον κόσμο, που είναι γύρω από το ποδόσφαιρο και να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα».

Για το παιχνίδι απέναντι στη Δόξα Δράμας:
«Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι άγνωστο πώς θα παρουσιαστεί. Δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα ακόμα, δεν ξέρουμε τι αντίπαλο έχουμε μπροστά μας. Το σίγουρο είναι πως όποιον αντίπαλο κι αν είχαμε ο στόχος θα ήταν να ξεκινήσουμε με το καλό, με τρεις βαθμούς. Αυτή τη στιγμή μετράνε οι βαθμοί και παιχνίδι με παιχνίδι το θέμα είναι να έχουμε μια καλή συγκομιδή και μια καλή εικόνα.

Στο χέρι μας είναι, να έχουμε μια καλή εικόνα και με το καλό να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα. Ο κόσμος σίγουρα δεν θα είναι κοντά μας, δεν μπορεί να είναι μαζί μας, θα νιώθουμε όμως την υποστήριξη του, γνωρίζουμε ότι θα συμπαρίσταται, ελπίζουμε με την πορεία που θα έχουμε φέτος να μπορέσουμε να τον ικανοποιήσουμε».

Last modified onΤετάρτη, 04 Νοέμβριος 2020 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep