Ο Φέκκας στα Χανιά

 Ο 19χρονος επιτελικός μέσος, Γιώργος Φέκκας, υπέγραψε στα Χανιά ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό απέκτησε η ομάδα των Χανίων. Η αναφορά στον 19χρονο επιτελικό μέσο, Γιώργο Φέκκα, ο οποίος υπέγραψε ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Φέκκα, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό» ανέφεραν τα Χανιά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 24 Μαΐου 2001 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Το 2010 εντάχθηκε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα Κ17 Super League και ένα Κ15, ενώ είχε σημαντική παρουσία και με την Κ19 στο UEFA Youth League. Το 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ18.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΚΚΑ

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την ένταξή του στο δυναμικό της ΠΑΕ Χανιά ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στα Χανιά, σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα με στόχους. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει και ατομικά να εξελιχθώ σαν παίκτης και να κάνω ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου».

Last modified onΤετάρτη, 07 Οκτώβριος 2020 13:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep