Με Διαμαντόπουλο τα Χανιά

Τα Χανιά νίκησαν 1-0 τον ΠΟΑ με γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου.

Φιλικό με τον ΠΟΑ έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (26/9) τα Χανιά και επικράτησαν 1-0. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 31' ο επιθετικός Δημήτρη Διαμαντόπουλος. Ο Καρτσαμπάς έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έδωσε στον Δημητριάδη, αυτός πέρασε στον Διαμαντόπουλο, ο οποίος με προβολή πρόλαβε την έξοδο του Γιαγκιόζη και από πλάγια θέση σκόραρε.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε χάσει τετ α τετ στο 15' με τον Κάσσο, ενώ ο Γιαγκιόζης νίκησε στο 33' τον Μπερντίο. Στο δεύτερο μισό ο Πλέγας δεν κατάφερε να σκοράρει στο 66', το ίδιο και ο Βρεττός στο 73'. Η τελευταία φάση έγινε στο 90' με τον Καμαρά να σουτάρει άστοχα.

Διαιτητής: Αντωνίου
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Πέτσας

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης (46’ Λαμπίρης), Νίκολιτς (85’ Καστανοπουλάκης), Ανδρέου (46’ Γρομητσάρης), Σωτηράκος, Καμαρά, Παναγιωτούδης (46’ Πλέγας), Καρτσαμπάς (46’ Αναστασόπουλος), Κάσσος (85’ Λάμτσε), Δημητριάδης (76’ Μυφτάρι), Μπερντίος (46’ Γιάκος), Διαμαντόπουλος (62’ Βρεττός).

ΠΟΑ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης (59’ Ρουμπάκης), Πατινιώτης, Νάτος (69’ Μανιαδάκης), Αναστασιάδης, Σαμουηλίδης (46’ Χατζηανδρέου), Κερμενίδης, Μέμμος (87’ Παναγιωτάκης), Τσιρούδης (59’ Ξυλούρης), Καϊμακαμούδης, Σένκα, Γκελοσάνι.

Last modified onΣάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2020 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep