Και Καμαρά τα Χανιά

Ερυθρόλευκη παροικία «χτίζουν» τα Χανιά. Απέκτησαν δανεικό και τον Φοντέ Καμαρά.

Μέσα σε λίγα λεπτά τα Χανιά ανακοίνωσαν δύο δανεικούς από τον Ολυμπιακό. Μετά τον Νεμάνια Νίκολιτς οι Κυανόλευκοι έκαναν γνωστό ότι απέκτησαν από τους Ερυθρόλευκους και τον 22χρονο ακραίο μπακ, Φοντέ Καμαρά. Ο αμυντικός από τη Γουινέα έπαιξε σε 8 ματς της Αζαξιό την περσινή χρονιά.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φοντέ Καμαρά, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γεννημένος στις 17 Απριλίου 1998, στη Γουϊνέα, ο Καμαρά, που είναι ακραίος μπακ, έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία CEFOMIG, της χώρας του, για να βρεθεί στη Γαλλία για λογαριασμό της Μπαστιά, αρχικά στην Κ19 και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησε η Γκαζελέκ Αζαξιό στη Ligue 2, από την οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός, αφήνοντάς τον ως δανεικό την περασμένη σεζόν.

Στις δηλώσεις του στο chaniafc.gr ο Φοντέ Καμαρά δήλωσε τα εξής: «Ηρθα με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν ήρθαμε (εγώ και ο Νίκολιτς) για… διακοπές, αλλά για δουλειά και θα δουλέψουμε σκληρά για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

*Στη φωτογραφία ο Φ. Καμαρά με τον τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Χανιά, Γιώργο Τουλουπάκη».

Last modified onΤρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020 12:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep