Αντίο σε 10 τα Χανιά

Παραιτήθηκε της προσφυγής του ο Παπαχρήστος. Τέλος εποχής για Σελινιωτάκη, Λαζαρίδη.

Μετά τις ανακοινώσεις ανανεώσεων με τους Παναγιωτούδη, Τριανταφυλλάκο, Λαμπίρη ήρθαν τα πρώτα αντίο στα Χανιά. Οι Κρητικοί αποχαιρέτησαν τον τερματοφύλακα Γιώργο Λαζαρίδη που αγωνιζόταν στους Κυανόλευκους τα τελευταία 6,5 χρόνια και τον μέσο Αλέξη Σελινιωτάκη που αποχωρεί μετά από 6 χρόνια.

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε και άλλα επτά ονόματα ποδοσφαιριστών που δεν συνεχίζουν μεταξύ των οποίων ο Τάσος Παπαχρήστος που είχε καταθέσει προσφυγή και την Πέμπτη (27/08) παραιτήθηκε από το δικόγραφο.

Η ανακοίνωση για Λαζαρίδη:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών της ομάδας και “φύλακα – άγγελο” της εστίας για αρκετά χρόνια, Γιώργο Λαζαρίδη. Ο Λαζαρίδης εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2014, στο β’ μισό της σεζόν 2013-14 στη Γ’ Εθνική και την επόμενη χρονιά ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ιστορικής ανόδου στη Football League. Μέτρησε συνολικά 140 επίσημες εμφανίσεις κάτω από την εστία του Κισσαμικού, του ΑΟΧ/Κισσαμικού και της ΠΑΕ Χανιά.

Εβαλε τη “σφραγίδα” του σε όλη αυτή την πορεία της ομάδας, τον ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη προσφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Η ανακοίνωση για Σελινιωτάκη:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών της ομάδας Αλέξη Σελινιωτάκη. Από το καλοκαίρι του 2014, που εντάχθηκε στην ομάδα μας, αποτέλεσε έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες της πορείας από τη Γ’ Εθνική μέχρι τις κορυφαίες θέσεις της Super League 2. Συνολικά μέτρησε (με Κισσαμικό, ΑΟΧ/Κισσαμικό και Χανιά) 137 επίσημες συμμετοχές και 2 γκολ, τιμώντας τη φανέλα της ομάδας μας για έξι σεζόν.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη προσφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο».

Η ανακοίνωση για τους υπόλοιπους επτά:

«Η ΠΑΕ Χανιά με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ξενοφώντα Πάνο, Τάσο Παπαχρήστο, Θωμά Βασιλείου, Χουσεΐν Μουμίν, Αλέξανδρο Αρναρέλλη, Νίκο Κουσκουνά και Χρήστο Τζιώρα, τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του γιατρού:

«Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τον ορθοπεδικό – χειρουργό Γιάννη Φραγκιουδάκη, για τις πολυετείς και πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε ως ιατρός της ομάδας μας».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Αύγουστος 2020 15:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep