Χανιά: Έτοιμοι για ομαδικές προπονήσεις

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση στην ομάδα των Χανίων. Από την Τρίτη βρίσκεται στα Χανιά, έχοντας επιστρέψει απ’ τη Θεσσαλονίκη, ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και τώρα συνεχίζεται να καταφθάνουν ποδοσφαιριστές από κάθε σημείο της χώρας μετά τη σχετική πρόσκληση που τους έχει απευθυνθεί απ’ την ομάδα. Με βάση τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ 2, δεν αποκλείεται τα Χανιά από την επόμενη εβδομάδα αρχής γενομένης να ξεκινήσουν τις ομαδικές προπονήσεις, ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος όμως επίσης περιμένει το “ok” του υφυπουργού Αθλητισμού για την πραγματοποίησή τους.

Φυσικά, πριν απ’ όλα, οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα όλοι όσοι αποτελούν την ομάδα των Χανίων θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊό.

Σε κάθε περίπτωση, τα Χανιά είναι ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που ενδιαφέρονται πάρα πολύ για το πώς θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα με δεδομένο σημειώνεται και πάλι πως η Σούπερ Λιγκ 1 επανέρχεται στο προσκήνιο.

Πηγή: athlitiko

Last modified onΤρίτη, 19 Μάιος 2020 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep