Μεγάλο διπλό τα Χανιά!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 πήραν τα Χανιά σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, πέτυχε ο Σουντουρά στο 79ο λεπτό. Ενα γκολ, που ήρθε ως επιστέγασμα της πρωτοβουλίας των φιλοξενούμενους, μετά την αποβολή του Καρατάσιου στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 9ο λεπτό, με τον Κουσκουνά να σεντράρει και τον Κάσσο να υποχρεώνει τον Γκέκα σε δύσκολη απόκρουση. Ο Κουτζαβασίλης σταμάτησε τον Νούσιο στο 14', ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήταν τα Χανιά απείλησαν, με το σουτ του Κάρλος να καταλήγει άουτ.

Στο 42' ο Καρατάσιος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ανατροπή του Σουντουρά που έβγαινε τετ α τετ με τον Γκέκα και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 79'. Ο Βρεττός πάσαρε στον Σουντουρά, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλοί έμειναν χωρίς νίκη για 4ο διαδοχικό παιχνίδι, διάστημα στο οποίο έχουν μόλις ένα βαθμό, ενώ τα Χανιά, μετά και το εντυπωσιακό 5-1 επί του Καραϊσκάκη, δείχνουν αποφασισμένα να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την 2η θέση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας (75' Νύκταρης), Μπαστακός, Γκουστάβο (87' Καρρίκι), Ναζίμ, Καρατάσιος, Νούσιος (81' Σιφναίος), Σουλιώτης.

ΧΑΝΙΑ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Τριανταφυλλάκος, Σουντουρά, Μουμίν, Κάρλος (46' Τζιώρας), Κάσσος, Κουσκουνάς (80' Γιάκος), Πάνος (66' Βρεττός).

 

Last modified onΚυριακή, 23 Φεβρουάριος 2020 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep