Πεντάσφαιρα Χανιά

Τα Χανιά συνέτριψαν με 5-1 τον Καραϊσκάκη για τη 17η αγωνιστική της Super League 2.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Χανιά. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη συνέτριψε με 5-1 τον Καραϊσκάκη και κατέκτησε την έκτη διαδοχική εντός έδρας νίκη. Πλέον είναι μόνη στην τρίτη θέση της Super League 2.

Τα Χανιά άνοιξαν το σκορ στο 11'. Από ενέργεια και σουτ του Κουσκουνά, η προβολή του Κάσσου στη γραμμή κατέληξε στα δίχτυα. Στο 18' ο Κάσσος με ασύλληπτη κεφαλιά έκανε το 2-0 από εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου. Στο 33' από σέντρα του Παναγιωτούδη, ο Μέλκας δεν μπόρεσε να διώξει και ο Κουσκουνάς με προβολή έγραψε το 3-0.

Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Οκτώ λεπτά μετά τη σέντρα του β' μέρους, ο Γρομητσάρης με πλασέ από κόρνερ του Τριανταφυλλάκου έκανε το 4-0. Στο 74' ο Κάσσος είχε δοκάρι με σουτ, ενώ στο 81' οι Αρτινοί μείωσαν με κεφαλιά του Κυβελίδη από σέντρα του Παπανίκου. Στο επόμενο λεπτό ήρθε το τελικό 5-1. Ο Γιάκος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και σκόραρε.

Ο Καραϊσκάκης θα μπορούσε να βρει και δεύτερο γκολ στο 84', αλλά ο Κυβελίδης αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο νεοεισελθών ο Δεινόπαπας από μαρκάρισμα του Πάνου.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 11', 18' Κάσσος, 33' Κουσκουνάς, 53' Γρομητσάρης, 82' πεν. Γιάκος - 81 Κυβελίδης

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Μουμίν (69' Γιάκος), Παναγιωτούδης, Κάσσος, Σουντουρά (65' Δημητριάδης), Κουσκουνάς (78' Τζιώρας).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιώργος Πετράκης): Μέλκας, Χατζηδίμπας (60' Αλμπάνης), Χατζηστραβός (83' Δεινόπαπας), Καπίας, Ψιάνος, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Καψάλης, Κυβελίδης, Τσούτσης (66' Κούστα).

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Γαρεφαλλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2020 17:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep