«Τελειώσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο»

Το σχόλιο του Ηλία Παπαθανασίου για τη νίκη των Χανίων επί της Κέρκυρας.

Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, Ηλίας Παπαθανασίου, δήλωσε τα εξής μετά το 4-0 των Χανίων επί της Κέρκυρας:
«Είναι σημαντικό για μας ότι οι παίκτες επέδειξαν την ανάλογη σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, οπότε και μπορέσαμε στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρουμε τρεις φορές. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πάρα πολύ γρήγορα, τελειώσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και μας δόθηκε η ευκαιρία να δώσουμε περισσότερο χρόνο και σ’ άλλα παιδιά τα οποία θα μας χρειαστούν στη συνέχεια.

Από αύριο προετοιμαζόμαστε για ένα πιο δύσκολο παιχνίδι, την επόμενη Κυριακή. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε σε κάθε παιχνίδι ενεργό ολόκληρο το έμψυχο δυναμικό μας. Για την ομάδα της Κέρκυρας εύχομαι γρήγορα να βρει το δρόμο της».

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και σκόρερ του 2-0, Ξενοφών Πάνος, δήλωσε τα εξής:
«Ολη την εβδομάδα ο προπονητής μας είχε επισημάνει κάποια πράγματα για τη δυσκολία που είχε αυτό το παιχνίδι ώστε να μην είμαστε χαλαροί και να μπούμε συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι αυτό το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας τι θέλουμε από αυτό το παιχνίδι. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε…

Από αύριο είναι μια άλλη μέρα και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι που είναι επίσης πάρα πολύ δύσκολο. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζουμε στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 23:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep