Συνήθισε τις τεσσάρες η Κέρκυρα

Τα Χανιά συνέτριψαν 4-0 την Κέρκυρα, η οποία χάνει 4η σερί φορά με αυτό το σκορ.

Τα Χανιά είχαν εύκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα για την 16η αγωνιστική. Νίκησαν 4-0, έφτασαν τους 28 βαθμούς και ανέβηκαν στην 3η θέση της Super League 2. Αυτή ήταν η έγδοη επικράτηση για την ομάδα της Κρήτης και η 16η ήττα σε ισάριθμα ματς για τους Φαίακες, που έχουν πετύχει μόλις τρία γκολ και έχουν δεχτεί 44.

Το σκορ για την ομάδα του τιμωρημένου Αλέκου Βοσνιάδη (είχε φτάσει τις τέσσερις κίτρινες, την ομάδα καθοδήγησε ο συνεργάτης του Παπαθανασίου) άνοιξε στο 17' ο Γιάκος από κοντά, μετά από γύρισμα του Κουσκουνά που είχε βρει πάνω στον Τσαταλπασίδη. Στο 29' ήταν η σειρά του Πάνου να βρει δίχτυα, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, με το εξωτερικό. Στο 45'+1' ο Καρλίτο με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τριανταφυλλάκος.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 17' Γιάκος, 29' Πάνος, 45'+1' Καρλίτο, 55' Τριανταφυλλάκος

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παπαχρήστος, Τριανταφυλλάκος (59' Καρτσαμπάς), Καρλίτο, Γιάκος (46' Σουντουρά), Δημητριάδης, Βρεττός (65' Βασιλείου), Κουσκουνάς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζαφέστας, Τσάνης, Πεντράο (46' Μιντσεντλισβίλι), Γκίτσης, Τσατλαπασίδης, Γεωργακόπουλος, Μαρλόν, Λαμπόγλου, Καρακώστας (65' λ. τρ. Σπίντζος), Σαρρηγιαννίδης (46' Γκασίδης), Λεπενιώτης.

Διαιτητής: Δημήτρης Ψυχούλας (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Βασίλης Παγούρας (Βοιωτίας), Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
4ος: Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Last modified onΠαρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep