Αφεντικό τα Χανιά

Τα Χανιά νίκησαν 3-0 τον Πλατανιά και έγιναν το αφεντικό της πόλης.

Η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της πόλης ήταν τα Χανιά. Οι "μπλε" επικράτησαν 3-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League 2. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν ανώτερη και ειδικά μετά την αποβολή του Κόρτσταμ, στο ντεμπούτο του, όλα έγιναν πιο εύκολα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, αλλά με δύο σημαντικές ευκαιρίες για τα Χανιά, το χαμένο τετ α τετ του Βρεττού και το άστοχο σουτ του Κουσκουνά. Όλο το... ζουμί έγινε στο δεύτερο μισό. Στο 60' ο Τζιώρας με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ. Ο αμυντικός του Πλατανιά Ντοριάνο Κόρτσταμ, που έκανε ντεμπούτο στην επανεμφάνισή του, δέχτηκε δύο κίτρινες μέσα σε λίγα λεπτά (65', 68') και αποβλήθηκε.

Τα Χανιά έκαναν το 2-0 στο 78' με εξαιρετικό πλασέ του νεοεισελθόντα Δημητριάδη από ασίστ του επίσης νεοεισελθόντα Γιάκου, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 89' ο Πάνος με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά, έπειτα από πάσα του Κουσκουνά. Ο ακραίος μπακ Πάνος εκτός από το γκολ είχε και την ασίστ στο 1-0.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 60' Τζιώρας, 78' Δημητριάδης, 89' Πάνος

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος, Βρεττός (69' Δημητριάδης), Κουσκουνάς (90'+1' Καρτσαμπάς), Τζιώρας (75' Γιάκος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Πουρζιτίδης (79' Ρεβυθόπουλος), Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Σμυρλάκης (84' Κωστίκος), Ουές (85' Πασχαλάκης), Λεϊρία, Λουκίνας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης.

Διαιτητής: Γρατσάνης (ΕΠΣ Τρικάλων)
Βοηθοί: Βογιατζής (ΕΠΣ Καρδίτσας) - Νίκζας (ΕΠΣ Λάρισας)

Last modified onΠαρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep