«Βάζουν φρένο στο πρωτάθλημα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης σχολίασε το γεγονός ότι ο Απόλλων Πόντου δεν κατέβηκε να παίξει με τα Χανιά.

Τα Χανιά κατέκτησαν στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος δεν ταξίδεψε στην Κρήτη. Ο τεχνικός των Χανιωτών δήλωσε ότι έτσι το πρωτάθλημα απαξιώνεται. Αρχικά είπε:

«Είναι λυπηρό το γεγονός και ειδικότερα για εμάς που είμαστε Θεσσαλονικείς και μεγαλώσαμε με αυτή την ομάδα… Είναι κρίμα, πολύ κρίμα που ο Απόλλων περνά αυτά τα προβλήματα. Είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα βρουν τον τρόπο οι άνθρωποι του για να επανέλθει και να ηρεμήσουν από τα προβλήματα και η ομάδα να είναι στην κατηγορία και στην θέση που της αξίζει. Βέβαια, είναι πολύ άσχημο για το πρωτάθλημα μας να μη γίνονται παιχνίδια, επειδή έχει κάποια προβλήματα η αντίπαλη ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ζήσει πολλές ομάδες να φεύγουν από τα πρωταθλήματα, αγωνιστικές να μη γίνονται και αυτό απαξιώνει το πρωτάθλημα.
Φέτος, νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα έτσι όπως εξελίσσεται και θα πάει σε πολύ καλές μονομαχίες στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ. Παρ’ όλα αυτά, τέτοια γεγονότα μόνο φρένο του βάζουν».

Για τη συνέχεια:
«Ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος από την αρχή, να μπούμε στα πλέι οφ και το κυριότερο να μη μπούμε για να… μπούμε αλλά να υπάρχει και μία απόσταση από τις προνομιούχες θέσεις η οποία θα μας δώσει τη δυνατότητα να παίξουμε δυνατά τα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε το μεγαλύτερο στόχο. Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων όσοι είναι γύρω από την ομάδα, του κόσμου φυσικά, που πρέπει να έρθει και να μας υποστηρίξει.

Βλέπουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, με εξαίρεση το ματς με τον Εργοτέλη όπου χάσαμε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, μας ακυρώθηκε καθαρό γκολ, ότι η ομάδα έβγαλε αντίδραση, έχει καταφέρει να κάνει τρεις νίκες, πιστεύω ότι η συνέχεια μας θα είναι κάπως έτσι. Χάσαμε σήμερα ένα παιχνίδι που δεν το παίξαμε κανονικά, αλλά θα προετοιμαστούμε για το ματς της επόμενης εβδομάδας για να παίξουμε ένα ντέρμπι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν από τα ξεκάθαρα φαβορί για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Αν θέλουμε να είμαστε ομάδα η οποία θα μπει στα πλέι οφ χωρίς μεγάλες αποστάσεις από τις προνομιούχες θέσεις, πρέπει να πάρουμε τέτοια παιχνίδια».

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2020 19:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep