Logo
Print this page

Απόδραση από την Πάτρα στο 90'!

Με γκολ του... στόπερ τους, Βαγγέλη Ανδρέου, στο 90ό λεπτό τα Χανιά νίκησαν 1-0 στην Πάτρα την Παναχαϊκή, στο παιχνίδι, που έριξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League 2.

 To παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Αντίθετα, αν εξαιρέσει κανείς τις δύο ευκαιρίες στο πρώτο 15λεπτο (μια για κάθε ομάδα), οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. 

Στο 11' ο Αρναρέλλης λίγο έλειψε με εντυπωσιακό σουτ να κάνει το 0-1 (η μπάλα πέρασε λίγο άουτ) και στο 15' ο αμαρκάριστος Σταμόπουλος απέτυχε να νικήσει με κεφαλιά από πολύ κοντά τον Κουτζαβασίλη.

Από εκείνο το σημείο μέχρι και το 90' δεν υπάρχει υποψία φάσης ή καλού ποδοσφαίρου από τις δύο ομάδες. Στο 90', λοιπόν, μπήκε το τέλος στο ιδανικό για τα Χανιά και καταδικαστικό για την Παναχαϊκή σενάριο.

Ο Δημητριάδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η μπάλα κόντραρε σε μια μάζα ποδοσφαιριστών, στρώθηκε στον Ανδρέου, ο οποίος πέφτοντας την έστειλε με προβολή, αργά και βασανιστικά στα δίχτυα του Σούλη.

Κάπως έτσι τα Χανιά παρέμειναν αήττητα για 4η σερί χρονιά στην Πάτρα, αλλά και εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα! Μάλιστα, πλησίασαν στον βαθμό (12 έναντι 11) την Παναχαϊκή, η οποία υποχρεώθηκε σε δεύτερη διαδοχική ήττα.

Κίτρινες: 64’ Λινάρδος, 84’ Μουστακόπουλος - 37’ Λεοζίνιο, 40’ Μουμίν, 72’ Τριανταφυλλάκος, 86’ Κάσσος, 90+2’ Καρτσαμπάς, 90+6’ Κουτζαβασίλης, 90+7’ Δημητριάδης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος (90+3’ Ρουγκάλας), Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Ιντζόγλου, Λινάρδος (83’ Μουστακόπουλος), Κολ, Κυνηγόπουλος (67’ Μαυριάς), Σιατραβάνης, Μωραΐτης.

ΧΑΝΙΑ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Μουμίν, Τριανταφυλλάκος, Κάσσος, Βρεττός (90+1’ Παπαχρήστος), Λεοζίνιο (59’ Καρτσαμπάς), Αρναρέλλης (76’ Δημητριάδης), Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας), Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Μανάσης (Τρικάλων), 4ος: Αθανασίου (Άρτας).

Last modified onΔευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 19:13
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr