«Μετρημένοι και να μην προκαλούμε»

Το μήνυμα του Αλέκου Βοσνιάδη μετά το 1-1 των Χανίων απέναντι στον Πλατανιά.

Τα Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλα 1-1 με τον Πλατανιά στο τοπικό ντέρμπι της πόλης. Ο τεχνικός των "μπλε", Αλέκος Βοσνιάδης, ανέφερε μετά το ματς:

«Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι, με πολλή ένταση και από τις δύο ομάδες, που ήθελαν πολύ να κερδίσουν το παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε κάποια προβλήματα και ο Πλατανιάς έκανε 2-3 τελικές. Από εκεί και μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, ψάχναμε τις δικές μας φάσεις και είχαμε και την ευκαιρία με τον Κάσσο, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει καλές αποκρούσεις. Πήγε το παιχνίδι ισορροπημένο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και ξεκίνησε το ίδιο στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχόμαστε μια φάση από ένα φάουλ που γίνεται και δε δόθηκε στον Κουσκουνά και άμεσα δεχόμαστε το γκολ. Δεν σταμάτησε η φάση στο κέντρο του γηπέδου, βγήκε στην επίθεση ο αντίπαλος και σκοράρει.

Με την είσοδο των παιδιών, του Ναζλίδη, του Βρεττού και του Λεοζίνιο, αλλάξαμε την εικόνα, είχαμε καλύτερη κατοχή, κάναμε τις φάσεις μας, ισοφαρίσαμε και παλέψαμε μέχρι το τέλος, γιατί ξέραμε ότι ο αντίπαλος μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια του κάποια στιγμή θα παρουσίαζε κόπωση. Μετά την ισοφάριση δεν ήμασταν ήρεμοι να παίξουμε την απλή πάσα, εκεί που βρίσκαμε ανοιχτό τον αντίπαλο, για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε την κόπωση του και τους ανοιχτούς χώρους του και να πάρουμε το παιχνίδι. Χάθηκαν χαρακτηριστικά 3-4 φάσεις με κατοχή δική μας και τρέχοντας απέναντι σε λιγότερους αντιπάλους, χάθηκε η σωστή πάσα, η σωστή ενέργεια. Μέχρι και την τελευταία φάση με τον Ναζλίδη που έχουμε καθαρά ξεμαρκάριστο τον Κουσκουνά δε βρήκαμε τη φάση για να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Το σημαντικό είναι ότι είμαστε μία ομάδα που έχει καλό πρόσωπο, παρουσιάζει αυτά που πρέπει να παρουσιάσει και όσο περνάει ο χρόνος και αποκτήσουμε και τον ρυθμό των παιχνιδιών σίγουρα θα παρουσιάζουμε και καλύτερο πρόσωπο και θα έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Να δώσω και στον αντίπαλο τα συγχαρητήρια μου για την προσπάθειά του. Είναι ωραίο να γίνονται τέτοια ντέρμπι και να υπάρχει και από τις δύο πλευρές κόσμος. Μετά από τα 90′ δεν έχεις να χωρίσεις κάτι. Εμείς οι πρωταγωνιστές πρέπει αυτό να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Ο κόσμος μπορεί να έχει την έντασή του αλλά και εμείς πρέπει να είμαστε μετρημένοι και να μην προκαλούμε. Να ευχηθούμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια, για την ομάδα μας και την ομάδα του Πλατανιά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep