Logo
Print this page

Με Αρναρέλλη, Μαρτίνεθ

Τα Χανιά νίκησαν 2-1 τον Γιούχτα εκτός έδρας και την Κυριακή (08/09) θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Την 3η νίκη σε πέντε φιλικά κατέκτησαν τα Χανιά. Σε εκτός έδρας τεστ με τον Γιούχτα η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη νίκησε 2-1 τον Γιούχτα, δείχνοντας αρκετά καλό πρόσωπο. Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι βρήκε δίχτυα ο Αρναρέλλης, ενώ με γκολ συνδύασε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Μαρτίνεθ.

Οι «κυανόλευκοι απείλησαν με τους Αρναρέλλη (7', 12'), Καραγεώργη (21'), Δημητριάδη (24'), είχαν δοκάρι με τον Παπαχρήστο στο 20' και εν τέλει άνοιξαν το σκορ στο 30'. Προηγήθηκε ωραία ομαδική προσπάθεια και κάθετη του Τριανταφυλλάκου για τον Αρναρέλλη που σκόραρε με πλασέ. Ο τελευταίος είχε μία άστοχη κεφαλιά στο 44'.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ με τους Ουνγιαλίδη (49'), Λεοζίνιο (51'), Τζιώρα (66'), Βρεττό (69'), ενώ ο Γιούχτας απείλησε στο 78' με άστοχη κεφαλιά του Βελονάκη από σέντρα του Μπάριτς. Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2 στο 80' από σέντρα του Ουνγιαλίδη και πλασέ στην κίνηση του Μαρτίνεθ. Οκτώ λεπτά μετά ο Γιούχτας μείωσε με πλασέ του Μπάριτς από πάσα του Βελονάκη.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Κουρουπάκης, Κασσωτάκης, Μαυρομμάτης (72' Τουγλής), Τζανής, Ραπτάκης (82' Λογοθέτης), Σταθόγλου, Πλουσής, Μπάριτς, Φραγκουλάκης, Κατσαμάγκας (51' Βελονάκης), Βαρούχας (59' Παπαδάκης).

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης (37' Λαμπίρης, 64' Κουτζαβασίλης), Καραγεώργης (46' Ανδρέου), Σελινιωτάκης (46' Γρομητσάρης), Κεχαγιάς (46' Σωτηράκος), Πάνος (46' Βρεττός), Παπαχρήστος (46' Ουνγιαλίδης), Παναγιωτούδης (46' Μουμίν), Τριανταφυλλάκος (46' Χύσι), Δημητριάδης (46' Λεοζίνιο), Αρναρέλλης, Τζιώρας (72' Μαρτίνεθ).

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr