Έβγαλαν φάσεις τα Χανιά

Φιλική νίκη (3-2) των Χανίων απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας στο πρώτο φετινό ματς στα Περιβόλια.

Τα αποκαλυπτήρια των Χανίων μπροστά στο κοινό τους συνδυάστηκαν με την πιο παραγωγική φιλική νίκη. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν 3-2 του ΟΦ Ιεράπετρας με δύο γκολ του Αρναρέλλη και ένα του Κουσκουνά, τα πρωτα τους στην προετοιμασία, ενώ είχαν και δύο δοκάρια.

Στο 18' από πάσα του Κουσκουνά ο Αρναρέλλης άνοιξε το σκορ με πλασέ και ένα λεπτό μετά ο Λεοζίνιο είχε δοκάρι. Με ωραίο σουτ στο 29' ο Αρναρέλλης έκανε το 2-0 και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τρία λεπτά μετά. Από φάουλ του Παπαδόπουλου ο Σωτηράκος προσπάθησε να διώξει προ του Κατσικοκέρη, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στην εκπνοή του ημιχρόνου τα Χανιά έβγαλαν ωραία συνεργασία και έφτασαν σε τρίτο γκολ. Ο Βρεττός πάσαρε στον Αρναρέλλη, αυτός έδωσε την ασίστ στον Κουσκουνά για να γίνει το 3-1.

Ο ΟΦΙ μείωσε στο 56' σε 3-2 όταν ο Αποστολόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουτζαβασίλη και σε κενή εστία βρήκε δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ο Βρεττός με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης (46' Κουτζαβασίλης), Κεχαγιάς (46' Σελινιωτάκης), Ανδρέου (61' Καραγεώργης), Σωτηράκος, Πάνος (46' Δημητριάδης), Ουνγιαλίδης (46' Παπαχρήστος), Μουμίν (46' Παναγιωτούδης), Τριανταφυλλάκος (46' Καρτσαμπάς), Λεοζίνιο (33' Βρεττός), Αρναρέλλης (76' Μπερντίος), Κουσκουνάς (46' Τζιώρας).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπένκο (46' Τσάμης), Αναστασόπουλος (83' Δερμιτζάκης), Τζελέπης (24' Σμίλτος), Μάγκας (46' Σέχου), Χιντζίδης, Βογιατζής, Σκόνδρας (60' Μπάμπης), Παπαδόπουλος (75' Πυθαρούλης), Αποστολόπουλος (63' Χρυσοφάκης), Κατσικοκέρης, Μηνάς (63' Μέμος).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep