Οι εκκρεμότητες του ΑΟΧ Κισσαμικού

Ανανέωσε ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης, «αντίο» σε εννέα ποδοσφαιριστές.

Λίγες ημέρες πριν το τέλος των συμβολαίων τους ο ΑΟΧ Κισσαμικός επισημοποίησε την αποχώρηση εννέα ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Ζιούλη, Γκίνη, Χαλκιαδάκη, Αρναούτογλου, Παπαδόπουλο, Ρίσκι, Σισέ, Καραγιάννη και Γρηγορόπουλο. Αντίθετα, ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Αρναρέλλη.

Έτσι, οι εκκρεμότητες που αφορούν στις ανανέωσεις αφορούν στους Αποστολόπουλο, Λαζαρίδη, Σελινιωτάκη, Τεγούση. Η ανακοίνωση για τους 9 ποδοσφαιριστές:

«Η ομάδα μας με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αγγελο Ζιούλη, Δαμιανό Γκίνη, Μηνά Χαλκιαδάκη, Παναγιώτη Αρναούτογλου, Γιάννη Παπαδόπουλο, Roope Riski, Alie Sesay, Αλέξανδρο Καραγιάννη και Ορέστη Γρηγορόπουλο τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία».

Η ανακοίνωση για την παραμονή Αρναρέλλη:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αρναρέλλη για ακόμη έναν χρόνο. Την περασμένη σεζόν ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας μας στην εξασφάλιση μιας θέσης στη Super League 2. Ηταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 8 γκολ (σε 27 συμμετοχές) και πρώτος σε ασίστ (6), ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας πέτυχε 3 γκολ σε 6 συμμετοχές.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μας ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα μείνω και φέτος στα Χανιά. Ανανέωσα χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας την περασμένη σεζόν. Είναι μία νέα πρόκληση για μένα να πετύχουμε και φέτος τους στόχους που θα θέσει η ομάδα. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, για να μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση».

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούνιος 2019 22:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep