«Πρώτη φορά σε δικαστή»

Ο Νίκος Κουσκουνάς μίλησε για την υπόθεση της κόκκινης κάρτας που είδε στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Ο Νίκος Κουσκουνάς μίλησε για την υπόθεση της κόκκινης κάρτας που είδε στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Ο Νίκος Κουσκουνάς υπερασπίστηκε τον εαυτό του στην εκδίκαση της έφεσης του ΑΟΧ Κισσαμικού κατά της πρωτόδικης τιμωρίας του με 7 αγωνιστικές.

Η εξοντωτική ποινή των 7 αγωνιστικών για την κόκκινη κάρτα που είδε ο Νίκος Κουσκουνάς στην αναμέτρηση του ΑΟΧ Κισσαμικού με την Κέρκυρα είχε φέρει σε αμηχανία τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα των Χανίων. Το απόγευμα της Τετάρτης (17/4) εκδικάστηκε η έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και, τόσο ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Αριστόδημος Λυχναράς, όσο και ο ποδοσφαιριστής έθεσαν τα δικά τους επιχειρήματα με σκοπό να μειωθεί η ποινή. Το FL News έδωσε το «παρών» στην ΕΠΟ και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο Λυχναράς τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να τιμωρηθεί για μια πράξη με δύο διαφορετικές διατάξεις για ένα αδίκημα που έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα και ο δικαστής έπρεπε να επιλέξει με ποιο από τα δύο θα τον τιμωρήσει. Παράλληλα τόνισε πως δεν υπήρξε επαφή και απλά ο Νίκος Κουσκουνάς κόλλησε το κεφάλι του στον διαιτητή χωρίς να προχωρήσει σε οποιαδήποτε παραπάνω κίνηση. Από την άλλη πλευρά, ο ποδοσφαιριστής στάθηκε στο ότι παίζει τόσα χρόνια ποδόσφαιρο και βρίσκεται για πρώτη φορά σε αίθουσα αθλητικής δικαιοσύνης, ενώ δεν έχει δεχθεί κόκκινες κάρτες στην καριέρα του.

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και με αυτό τον τρόπο ζω την οικογένεια μου. Είναι σημαντικό για εμένα να μην χάσω τόσους πολλούς αγώνες για κάτι το οποίο δεν συνέβη. Δεν έκανα κάτι στον διαιτητή και παραδέχομαι πως κλώτσησα την μπάλα, αλλά νόμιζα πως την είχαν πετάξει μέσα και το εξήγησα στον διαιτητή. Του είπα ακόμη πως δεν είχα λόγο να κάνω καθυστέρηση, αφού το παιχνίδι ήταν στο 93ο λεπτό, ήθελε ακόμη μερικά δευτερόλεπτα και η ομάδα μου μόλις είχε σκοράρει. Μου έδειξε την κόκκινη κάρτα και μετά έμαθα την βαριά ποινή μου».

Σύμφωνα με είδηση που «διέρρευσε» έντεχνα αργά το βράδυ της Τετάρτης (17/4) από την πλευρά της ΠΑΕ και πιθανότητα του νομικού της τμήματος, η έφεση έγινε δεκτή και μειώθηκε η ποινή του στις τέσσερις αγωνιστικές, αλλά φυσικά πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθούν τυπικά θέματα και παραλείψεις για την έφεση και μετά να ανακοινωθεί από την ΕΠΟ η τελική της απόφαση.

Last modified onΤετάρτη, 17 Απρίλιος 2019 23:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep