Προ των πυλών Βοσνιάδης!

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Το θέμα πρόσληψης προπονητή κλείνει άμεσα στον ΑΟΧ Κισσαμικό. Και από τον 30χρονο Γιώργο Πετράκη οι «κυανόλευκοι» καταλήγουν σε έναν τεχνικό με πολύ μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία (162 παρουσίες σε πάγκους ομάδων της Β' Εθνικής). Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του FL News από την Κρήτη, η ομάδα των Χανίων βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Αλέκο Βοσνιάδη, το όνομα του οποίου απασχόλησε τη διοίκηση από το βράδυ της Κυριακής (09/12).

Ο Μακεδόνας προπονητής αποχώρησε πρόσφατα από τον Ηρακλή και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι διοικούντες είχαν διαρκείς επαφές μαζί του τα τελευταία 24ωρα. Μάλιστα, ο Βοσνιάδης φέρεται να βρίσκεται προ των πυλών της συμφωνίας, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

Ο 57χρονος τεχνικός έχει προβιβάσει στο παρελθόν στη μεγάλη κατηγορία Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Κέρκυρα και μετρά στη Football League 162 παρουσίες (85 νίκες - 34 ισοπαλίες - 43 ήττες). Τη φετινή χρονιά προσελήφθη στον Ηρακλή, αλλά αποχώρησε μετά την 3η αγωνιστική. Έχει εργαστεί ακόμα σε Πολύκαστρο, Θερμαϊκό, Εορδαϊκό, Αναγέννηση Επανομής, ΑΕΛ, Βέροια και Τρίκαλα.

Last modified onΤετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 15:31

1 comment

  • the footballer
    the footballer Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 21:08 Comment Link

    Aυτός συνήθως δουλεύει σε ομάδες που έχουν το ``χρίσμα`` για άνοδο, πώς κατέληξε στον Κισσαμικό. Ανεργία γαρ......................

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep