Ετοιμάζεται για Αιγινιακό

Αρκετή βάση στην τακτική έδωσε στην προπόνηση της Τετάρτης (5/12) ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικός, Γιώργος Πετράκης. Αρκετή βάση στην τακτική έδωσε στην προπόνηση της Τετάρτης (5/12) ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικός, Γιώργος Πετράκης.

Μόνο νίκη θέλει ο ΑΟΧ Κισσαμικός στην αναμέτρηση της Κυριακής (9/12 - 14.30) στα Περιβόλια με τον Αιγινιακό. 

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟΧ Κισσαμικού για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής (9/12 - 14.30) με τον Αιγινιακό, όπου στην ομάδα των Χανίων θέλουν να αποτελέσει την απαρχή της αντεπίθεσής τους και να σημειώσουν την δεύτερη εντός έδρας νίκη μετά από αυτή με τον Ηρόδοτο.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης ξεκίνησε το πρόγραμμα της εβδομαδιαίας προετοιμασίας για το ματς της Κυριακής (9/12) με αρκετή δουλειά στην τακτική, την οποία δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του σε ομάδες. Ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να «ανοίξει» την άμυνα του Αιγινιακού ήταν αυτός που απασχόλησε το τεχνικό επιτελείο, αφού μελέτησαν και την συμπεριφορά της ομάδας στις αναμετρήσεις με την Παναχαϊκή και Ηρακλή που πήραν εκτός έδρας ισοπαλίες. 

Εκτός προπονήσεων για τον ΑΟΧ Κισσαμικό βρίσκονται οι Σιμόν, Παπαχρήστος, Χαλκιαδάκης, Αρναούτογλου και Κεχαγιάς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι στη διάθεση του Πετράκη. 

Last modified onΤετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep