«Να σηκώσουμε κεφάλι»

Ο Γιώργος Πετράκης δεν θέλησε να σταθεί στη διαιτησία του αγώνα του ΑΟΧ Κισσαμικού με τον Εργοτέλη.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού έκαναν ό,τι έπρεπε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη σύμφωνα με τον Γιώργο Πετράκη. Για τον λόγο αυτό και παρά την ήττα ο ίδιος τους συνεχάρη και ανέφερε:

«Γνωρίζαμε και πριν από το παιχνίδι ότι ήταν ειδικών συνθηκών και απαιτήσεων, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης. Χωρίς αυτό να σημαίνει για εμάς ότι η εικόνα μας στο παιχνίδι ήταν τέτοια που να μην μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη ή έστω την ισοπαλία. Το πρώτο ημίχρονο, χωρίς να γίνουν ιδιαίτερες ευκαιρίες, δε θυμάμαι να απείλησε ο Εργοτέλης, αλλά ούτε κι εμείς καταφέραμε να γίνουμε τόσο απειλητικοί, κρίθηκε στη φάση εκεί του στατικού, με το κόρνερ όπου δεχτήκαμε το γκολ. Αυτό μας αποσυντόνισε, αλλά από την άλλη πατούσαμε καλά, χωρίς να καταφέρουμε εκτός από μια-δυο προϋποθέσεις να γίνουμε τόσο πολύ απειλητικοί.

Το ίδιο ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα μέχρι το 70′ έτρεξε πάρα πολύ, προσπάθησε και είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι με μία απόκρουση που έγινε πάνω στη γραμμή. Αυτό δεν έγινε και μετά το ρίσκο που είχαμε πάρει μοιραία δεχτήκαμε και ένα δεύτερο γκολ. Όμως παρότι δεχτήκαμε δεύτερο γκολ και μείναμε με δέκα παίκτες και πάλι προσπαθήσαμε αρκετά, για να καταφέρουμε να αντιδράσουμε και να βρούμε κάποιο γκολ που θα μας ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Πραγματικά θα πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, διότι αυτό που έπρεπε να κάνουν και αυτό που μπορούσαν το έκαναν, άσχετα με το ότι το παιχνίδι δεν είχε νικηφόρο αποτέλεσμα για εμάς.

Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε γρήγορα τη συνέχεια, να σηκώσουμε κεφάλι και να βρούμε ποιες ήταν οι αδυναμίες μας. Μία από αυτές, που φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι παρά την κατοχή που είχαμε, είναι ότι θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να εκδηλώνουμε περισσότερες επιθέσεις για να μπορούμε να γινόμαστε απειλητικοί και αυτό θα κάνουμε από εδώ και στο εξής. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη του κι εμείς κοιτάμε τη συνέχεια».

Για το αν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ο Εργοτέλης, σε αντίθεση με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό, δεν είχε μεσοβδόμαδα παιχνίδι Κυπέλλου:

«Δεν ήταν αυτό η αιτία, δεν είδα κάποιο παίκτη μας να πω ότι ήταν πάρα πολύ κουρασμένος. Μόνο μετά το 70′ αν μπορούμε κάτι τέτοιο να πούμε. Αυτό που μπορώ να σχολιάσω είναι ότι έγινε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και πολύ καλού ρυθμού».

Για τη φάση του οφσάιντ στο 0-2:

«Δε θέλω να σχολιάζω τη διαιτησία και τις αποφάσεις των διαιτητών. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα. Το μόνο που φάνηκε, επειδή έτυχε να είναι και κοντά μου, είναι ότι ο βοηθός σηκώνει τη σημαία και μετά την κατεβάζει. Τώρα αυτό τι σημαίνει δεν ξέρω, μάλλον ξέρω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει σκεφτεί. Προφανώς κάτι θα είδε… Εγώ προσωπικά το προσπερνάω».

Ο Άρντιτ Τόλι είπε:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί προσπαθήσαμε πάρα πολύ, άσχετα που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο, θα συμφωνήσω με αυτό που είπε ο προπονητής, οι δύο ομάδες δεν κάναμε πολλές φάσεις. Εμείς είχαμε λίγο πιο πολύ τον έλεγχο και στα αμυντικά καθήκοντα. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε περισσότερη ενέργεια και προσπαθήσαμε να πιέσουμε μπροστά.

Βέβαια ήμασταν άτυχοι, προσπαθήσαμε και τα δώσαμε όλα, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε από μία στατική φάση. Για το δεύτερο γκολ δε θέλω να συζητήσω και δεν έχω άποψη, δεν είδα κάτι γι’ αυτό. Θέλω ξανά να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, αλλά κοιτάμε ξεχωριστά το επόμενο παιχνίδι και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό».

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2018 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep