«Κοντά σε αυτό που θέλουμε»

Σε 20 ημέρες ο ΑΟΧ Κισσαμικός θα είναι ακόμα καλύτερος όπως δήλωσε ο Γιώργος Πετράκης. Τι είπε για την Ερμιονίδα.

Περιθώρια βελτίωσης έχει ο ΑΟΧ Κισσαμικός όπως δήλωσε ο προπονητής του, Γιώργος Πετράκης μετά τη νίκη (2-0) στο φιλικό με τον Ηρόδοτο. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ήταν ένα φιλικό απέναντι σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται φέτος στη Β' Εθνική. Κατά διαστήματα η απόδοσή μας ήταν κοντά σε αυτό που θέλουμε να γίνουμε σαν ομάδα, γιατί δεν έχουμε γίνει ακόμα. Το επόμενο 20ήμερο που έχουμε μέχρι να ξεκινήσει πάνω κάτω το πρωτάθλημα η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη, θα δέσουμε, γιατί έχουν έρθει κάποιοι καινούργιοι παίκτες.

Το σημερινό μου αφήνει θετικές εντυπώσεις χωρίς να με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό με χαροποιεί».

Για το ματς Κυπέλλου με την Ερμιονίδα:

«Τυχαίνει να γνωρίζω τον προπονητή της Ερμιονίδας. Μία πολύ σοβαρή ομάδα, με τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια. Κάνουν μία πολύ καλή δουλειά. Ένα παιχνίδι Κυπέλλου κρύβει πάντα κινδύνους και εκπλήξεις. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα για να πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Άρντιτ Τόλι είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την πολύ καλή προσπάθεια που κάναμε σήμερα. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήρθε και δείχνει ότι είναι στο πλευρό μας σε αυτή τη νέα αρχή που πάμε να κάνουμε φέτος.

Στην αρχή μπήκαμε, όχι νωθρά, απλά περιμέναμε να διαβάσουμε τον αντίπαλο. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Κινδυνεύσαμε σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Σημειώσαμε νωρίς ένα γκολ, αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και μετά το δεύτερο γκολ πατούσαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Η ομάδα δείχνει πολύ καλή εικόνα. Συνεχίζουμε έτσι δυνατά, πολλή δουλειά, υπομονή και όλα να πάνε προς τα δεξιά».

Last modified onΚυριακή, 09 Σεπτέμβριος 2018 23:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep