Τεσσάρα ο ΑΟΧ Κισσαμικός

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε άνετα 4-0 του ΠΟΑ σε φιλικό στα Περιβόλια.

Γκολ και θέαμα προσέφερε ο ΑΟΧ Κισσαμικός στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην έδρα του, καθώς επικράτησε 4-0 του ΠΟΑ στα Περιβόλια. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη έδειξαν διάθεση και έβγαλαν στο χορτάρι όσα δουλεύουν το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Άρντιτ Τόλι που θα ανακοινωθεί ως ελεύθερος πλέον από τον Ολυμπιακό.

Η κυριαρχία του ΑΟΧ Κισσαμικού ήταν καθολική κι έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Αρναρέλλη, Σιμόν, Αρναούτογλου, αλλά ο Μανουσάκης του ΠΟΑ έκανε αρκετές επεμβάσεις. Το γκολ τελικά ήρθε για τα «δελφίνια» στο 37’, όταν ο Γκίνη έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στον επερχόμενο Σιμόν, ο οποίος έγραψε το 1-0. Στο 44’ ο Μανουσάκης απέκρουσε σουτ του Αρναρέλλη, αλλά ο Βρεττός με πλασέ πέτυχε στη συνέχεια το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αρναρέλλης κατάφερε να χριστεί σκόρερ, καθώς μετά από ωραία μπαλιά του Σιμόν, σημείωσε το 3-0. Ακολούθησαν κι άλλες φάσεις για τον ΑΟΧ Κισσαμικό, με τον Καραγιάννη στο 68’ με προβολή, μετά από σέντρα του Τόλι, να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)-Ι. Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Γρηγορόπουλος (46′ Τόλι), Σισέ (59′ Κεχαγιάς), Ζιούλης (46′ Φαζός), Αρναούτογλου (46′ Παπαχρήστος), Σελινιωτάκης (46′ Καντιμά), Γκίνη (46′ Τεγούσης), Σιμόν, Ν. Βρεττός, Αρναρέλλης (66′ Νικολούδης), Καραγιάννης (76′ Νικολακάκης).

ΠΟΑ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης (59′ Πιζάνι), Καρβελάς (70′ Κενδριστάκης), Πατηνιώτης (80′ Τιγκίρης), Παπαδομιχελάκης, Πετράκης (66′ Ξυλούρης), Χατζηανδρέου (27′ λ.τρ. Λέλεκας, 66′ Νηστικάκης), Άλεν (36′ Καμπόσος), Κερμενίδης (83′ Γιαλυτάκης), Στεφανόνι (57′ Πολυζάς), Κάρλος, Καραγκιοζίδης (56′ Κ. Βρεττός).

Last modified onΠέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep