«Να κρατήσουμε τους δανεικούς»

Ο Γιώργος Πετράκης δήλωσε πως θέλει να χτίσει πάλι πάνω σε δανεικούς ποδοσφαιριστές και να συνεχίσει με όσους περισσότερους από τους φετινούς μπορεί. Ο Γιώργος Πετράκης δήλωσε πως θέλει να χτίσει πάλι πάνω σε δανεικούς ποδοσφαιριστές και να συνεχίσει με όσους περισσότερους από τους φετινούς μπορεί.

Στόχος του ΑΟΧ Κισσαμικού είναι να παραταθεί ο δανεισμός των ποδοσφαιριστών που έχει σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Πετράκη.

[googlead][/googlead]

Για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν όλοι στον ΑΟΧ Κισσαμικό μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Πετράκης και δήλωσε πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν ώστε η ομάδα να πάρει την 4η θέση της βαθμολογίας. Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Καλλιθέα – ΑΟΧ Κισσαμικός 0-3:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το παιχνίδι που έγινε και ειδικά στην Καλλιθέα, της οποίας η προσπάθεια ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Τα παιδιά παρά τη βαθμολογική τους θέση τα έδωσαν όλα και τους αξίζει ένα μπράβο γι' αυτό. Είδα μια ομάδα που μέσα στο γήπεδο έκανε πολύ καλά πράγματα και, σίγουρα, θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ, κυρίως από στατικές φάσεις και ίσως εκεί εμείς να σταθήκαμε λίγο τυχεροί.

Από την άλλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές μου παρότι δεν φτάσαμε στα στάνταρ της απόδοσης που φτάνουμε συνήθως έκαναν την προσπάθειά τους και έφτασαν σε ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του παιχνιδιού. Σίγουρα εμείς είχαμε και άγχος, αφού θέλαμε τη νίκη και την 4η θέση στην βαθμολογία.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας για την προσπάθεια που έγινε μέσα στην χρονιά και κατακτήσαμε μια πάρα πολύ καλή θέση για μια ομάδα που είναι πάρα πολύ νέα. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, σε κάθε έναν από το δικό του πόστο. Επίσης σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι η σταθερή πορεία που κάναμε και κρατήσαμε σε όλο το διάστημα την τέταρτη θέση της βαθμολογίας και τελικά την κατακτήσαμε».

Η επόμενη ημέρα για τον ΑΟΧ Κισσαμικό;

«Θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις για όλα όσα ακούγονται. Δεν είμαι αρμόδιος, βέβαια, για να το κρίνω αυτό και θα κάνουμε υπομονή μέχρι να δούμε σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται η ομάδα αν και εφόσον κάτι προκύψει. Αλλιώς αν τα δεδομένα μείνουν ως έχουν, και στη Β’ Εθνική θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Υπάρχουν ήδη κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση, αλλά δεν είναι φρόνιμο να πούμε κάτι τώρα».

Η επόμενη ημέρα για τον Γιώργο Πετράκη;

«Η διάθεσή μου είναι θετική, είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να τιμώ τους ανθρώπους που μου δίνουν μια ευκαιρία να δουλέψω σε αυτό το επίπεδο και δεν ήταν εύκολο να μου δοθεί μια αφετηρία, όπως έκανε ο κύριος Ροκάκης. Από την άλλη ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του φιλοδοξίες και αν ταιριάζουν όλα αυτά μαζί, η θετική διάθεση για να συνεχίσουμε μαζί υπάρχει».

Πώς αισθάνεται ένας προπονητής που είναι χωρίς ρόστερ αφού η ομάδα ήταν γεμάτη δανεικούς και χωρίς να ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά;

«Στη Β’ Εθνική γίνονται πολλές μεταγραφές κάθε καλοκαίρι. Εμάς ο στόχος μας αν βρισκόμαστε εδώ είναι να κρατήσουμε όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές γίνεται και μπορούμε. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός είχε από τα πιο νεανικά ρόστερ της κατηγορίας με μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια. Νομίζω ότι σε αυτά τα παιδιά αξίζει να παίζουν στη Β’ Εθνική και αυτό το θεωρώ θετικό, αν δεν αγωνίζονται στις δικές τους ομάδες.

Από εκεί και πέρα, η δυσκολία που υπάρχει και στις άλλες ομάδες υπάρχει και στη δική μας. Σε άλλες ομάδες αποχωρούν ποδοσφαιριστές που δεν είναι δανεικοί, έχουμε όμως και έναν κορμό που είναι αξιόλογος με πολλά παιδιά. Σήμερα αν δεν κάνω λάθος αγωνιστήκαμε με τέσσερις δανεικούς, οπότε υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 29 Μάιος 2018 00:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep