Ο γύρος των ρεκόρ!

Τα ατομικά ρεκόρ του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού στον πρώτο γύρο της φετινής Football League.

[googlead][/googlead]

Μία ομάδα που το καλοκαίρι προχώρησε σε extreme make over κατάφερε με τη σφραγίδα του Γιώργου Πετράκη να μετατραπεί από ανομοιογενές σε συμπαγές σύνολο.

Με τη συμπλήρωση μάλιστα του πρώτου γύρου ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός έφτασε να απαριθμεί τα ατομικά ρεκόρ του (με την υποσημείωση ότι είναι τυπικό θέμα να μπουν στο σακούλι και οι βαθμοί από το ματς που δεν διεξήχθη την 5η αγωνιστική με τη Βέροια).

Πρώτη φορά στην τριετή παρουσία του στη Football League (λαμβάνοντας υπόψη τις επιδόσεις του... σκέτου Κισσαμικού) βρίσκεται στην 4η θέση στα μισά της διαδρομής, ενώ άνευ προηγουμένου είναι ακόμη οι 33 βαθμοί (συνυπολογίζοντας τη νίκη στα χαρτιά επί της Βέροιας), οι 10 νίκες, αλλά και τα 23 γκολ (τυπικά θα φτάσουν τα 26 με το αναμένομενο 3-0 α.α.).

Επιδόσεις που προφανέστατα πιστώνονται στον κόουτς Γιώργο Πετράκη και στους ποδοσφαιριστές του.

Ως... σκέτο Κισσαμικός (δηλαδή πριν από την συνένωση με τον ΑΟ Χανιά) η ομάδα ήταν 11η στον πρώτο γύρο της περιόδου 2016-17 με 19 βαθμούς παρουσιάζοντας επίδοση 5-4-8 και τέρματα 11-20.

Ενα χρόνο νωρίτερα, στην πρώτη της παρουσία στη Football League, εμφανιζόταν ύστερα από 17 αγώνες στην 5η θέση με 25 πόντους, επίδοση 6-7-4 και συντελεστή τερμάτων 13-10.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep