Για νίκη ύστερα από ένα μήνα

Χωρίς τον αρχισκόρερ του Γιώργο Ξύδα και τον διεθνή Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός θα υποδεχτεί την Πέμπτη 21/12 τον Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός έχει αποσπάσει ισοπαλίες σε δύσκολες έδρες το τελευταίο διάστημα (0-0 στην Αγυιά με Παναχαϊκή, 1-1 στη Δράμα με τη Δόξα), ωστόσο έχει συμπληρώσει πάνω από ένα μήνα χωρίς νίκη στη Football League με την υποσημείωση βέβαια ότι υπάρχει και η εκκρεμότητα με το παιχνίδι που δεν διεξήχθη με τη Βέροια.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη κατέκτησε το τελευταίο της «τρίποντο» κόντρα στον Αχαρναϊκό (4-1 στο ΔΑΚ Γάλλου) στις 12 Νοεμβρίου και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα την Πέμπτη 21/12 στο Δημοτικό Περιβολίων (15:00) κόντρα στον Πανσερραϊκό για να πάρει βαθμολογική ώθηση.

Νοκ άουτ έχει τεθεί ο αρχισκόρερ της ομάδας Γιώργος Ξύδας (3 γκολ στο πρωτάθλημα), λόγω μυϊκού τραυματισμού, ενώ θα απουσιάσει και ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης που ταξίδεψε στο Κατάρ.

Η προπόνηση της Τετάρτης 19/12 είχε διάρκεια 40 λεπτά και περιελάμβανε ταχύτητες αντίδρασης στην προθέρμανση και στο κυρίως μέρος ομαδική τακτική.

Η αποστολή -όπως έχει καθιερωθεί στα εντός έδρας παιχνίδια- θα γνωστοποιηθεί στο γήπεδο λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep