Κατηγορία... πρωτόγνωρη

Από τα 23 αποκτήματα του Κισσαμικού τα 15 δεν έχουν καταγράψει λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Μία από τις ομάδες που άλλαξαν άρδην αγωνιστικό πρόσωπο είναι ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Οι «κυανόλευκοι» πρόσθεσαν στο ρόστερ τους 23 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 12 δανεικοί και το πρωτάθλημα της Football League για τους περισσότερους εξ αυτών θα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, ο μόνος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ που έχει τριψήφιο αριθμό συμμετοχών στη Β' Εθνική είναι ο τερματοφύλακας, Γιώργος Λαζαρίδης (100) και ακολουθούν με διψήφιο οι Γιώργος Νικόλτσης (79), Αλέξης Σελινιωτάκης (74), Νταμιάν Γκίνη (48), Επαμεινώνδας Παντελάκης (33), Δημήτρης Ντάγκρας (26), Παναγιώτης Αρναούτογλου (24), Μηνάς Χαλκιαδάκης (19), Θέμης Ποτουρίδης (12), Νίκος Βρεττός (5), Γιώργος Αποστολίδης (4), Αντώνης Καραγεώργης (3) και Στέλιος Μουντοκαλάκης (1).

Αντίθετα, τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στην κατηγορία αναμένεται να καταγράψουν οι νεοαποκτηθέντες Ιάσων Γαβαλάς, Πρόδρομος Μπλατσιώτης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης, Αρντίτ Τόλι, Αντώνης Φουάσης, Άγγελος Ζιούλης, Γιώργος Σερβιλάκης, Γιώργος Ξύδας, Μάρκο Μπατσάνιν, Ζαν Μπατίστ Λεό και ο Γιάννης Λουβιτάκης που ήταν και πέρυσι στο έμψυχο δυναμικό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 15:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep