«Μας γεμίζει ευθύνη»

Η ωριμότητα στην τελική προσπάθεια έλειψε από τον ΑΟΧ Κισσαμικό σύμφωνα με τον Γιώργο Πετράκη.

Μετά την ήττα (1-0) του ΑΟΧ Κισσαμικού από τον ΟΦΗ ο προπονητής, Γιώργος Πετράκης δήλωσε: «Να ευχηθώ στον ΟΦΗ να έχουν μια καλή αρχή, να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να πάνε εκεί που τους αξίζει να βρίσκονται σαν ομάδα. Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, εμείς είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα για το παιχνίδι και σε ένα μεγάλο βαθμό καταφέραμε και τα υλοποιήσαμε. Οι παίκτες προσπάθησαν να πειθαρχήσουν στο αγωνιστικό μας πλάνο. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος γι' αυτό.

Στο πρώτο ημίχρονο απειληθήκαμε από τον ΟΦΗ, μέσα από την καλή κυκλοφορία που είχε και τις αλλαγές παιχνιδιού. Και εμείς, όμως φτάσαμε αρκετές φορές στην αντίπαλη εστία με καλές προϋποθέσεις. Λίγο στην τελική προσπάθεια δεν ήμασταν ώριμοι για να τελειώσουμε με τον τρόπο που έπρεπε τις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε επίσης καλή εικόνα. Αυτό μας γεμίζει με ευθύνη για να συνεχίσουμε το ίδιο, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Τον ΟΦΗ πώς τον είδατε;

«Ο ΟΦΗ έχει μια πολύ ποιοτική ομάδα. Όταν βρεθεί στο φουλ της φυσικής κατάστασης, θα παρουσιάσει κάτι πολύ καλό. Με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Εμείς αργήσαμε λίγο να ξεκινήσουμε προετοιμασία και αν πάει αρχές Οκτωβρίου θα είμαστε καλά. Αν όχι θα χρειαστεί να βρούμε τρόπους με φιλικά και επέκταση προετοιμασίας, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε».

O Νώντας Παντελάκης με τη σειρά του ανέφερε:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ποιοτικές ομάδες. Εμας ο στόχος μας ήταν να μείνουμε πίσω, να αφήσουμε τον ΟΦΗ να κυκλοφορήσει τη μπάλα και εμείς να φύγουμε στις αντεπιθέσεις. Το καταφέραμε αυτό. Μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ. Φάγαμε ένα γκολ σε μια αντεπίθεση. Ήταν ένα παιδικό γκολ. Προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά αλλα δεν βαλαμε γκολ και έμεινε το 1-0».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 22:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep